ROGER VAN BOXTEL EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 12 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991

Op de NOS Journaals van vanmorgen zag ik de heer Roger van Boxtelals directeur van de Nederlandse Spoorwegen met het idee om van elk NS-station een hub te maken waar alle vormen van openbaar vervoer bijeen komen. Een goede bekende van mij. Daarom memoreer ik mijn documenten waarin de heer Van Boxtel is vermeld: Paars Europa, De mooiste dag van je leven, Brand in Málibu en de installatie van Thomas de Graaf als Burgemeester van Nijmegen, 10e eNederland Congres,  Educación, Educación y Educación ter attentie van fractievoorzitter Alexander Pechtold van D66, eCommerce en John Stevens, De slag om de Eerste Kamer kan beginnen en Hervormen.nu en Cervantes.nu.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik tevens mijn documenten d.d. 12 juni vanaf 5 januari 1991 :Moros, cristianos y escobas De ongelovige ThomasEnrollment for the new trip to the Royal Palaces in EnglandOntvangstbevestiging van brief NM 964/275 d.d. 10 juni 1997 (faxbericht)Het geheim van UtrechtBoemeltreinBush bezoekt EuropaHistorisch document ter attentie van Maria Delorme in HarlingenDomeinnamen Cervantes Nucleous of an organizationSangre Real Een brug tussen Spanje en Nederland  Peter Ottenhoff Van Johannesburg tot Port ElizabethAalbers Marbella en Onze vijfde handelspartner.