HET LICHT OP IDA WILLADSEN, 42 JAAR EERSTEGRAADS DOCENT SPAANSE TAAL- EN LETTERKUNDE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 13 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991

09:38 Ik ontving zojuist een ongewenst Engelstalig telefoontje op mijn vaste lijn van Telefónica. Het was dezelfde vrouwenstem die ik op dinsdag 26 maart jongstleden aan de lijn had en mede verantwoordelijk is voor de beroving van mijn spaarrekening op 28 maart. Na het zien van mijn Deense Collega Ida Willadsen op Malaca Instituto – in TVE in mijn bericht Pinksteren in Spanje: Eerste pinksterdag en De Eikenhorst in Wassenaar heb ik een overzicht samengesteld van mijn documenten waarin Ida Willadsen is vermeld. Vanaf mijn bericht Cerrado de Calderón.

De laatste keer dat ik haar heb bezocht was met Thomas Triebels op 14 februari 2015. Na beelden van een Bezoek van Donald Trump op 13 juli 2018 aan Blenheim Palace zag ik vannacht ook het programma Putin’s Witnesses van de VPRO op NPO2 over de machtsoverdracht van Boris Jeltsin aan Vladimir Poetin op 31 december 1999 en de hiernavolgende ontwikkelingen in Rusland in het jaar 2000. Ik heb daar toen niets van meegekregen omdat ik mij toen in Schotland bevond. Opmerkelijk in de reportage waren de beelden van Tony en Cherie Blair. Ik zal nooit mijn ontmoeting met Boris Jeltsin vergeten aan de Oudegracht in Utrecht en het glas jenever dat wij nadien hebben gedronken op het Domplein in Utrecht. In dit verband werd mij gisteren de uitzending Roepnaam Alexander aanbevolen. Dit heeft mijns inziens betrekking op mijn brief van 3 mei 1995 aan Hare Majesteit de Koningin. Dit maak ik met name op uit de commentaren van toenmalig Minister-President Wim Kok en Minister van Buitenlandse Zaken Hans van Mierlo op onze toenmalige Kroonprins Willem-Alexander.

Vandaag gaat de aandacht naar Córdoba en Granada op Granada, Córdoba, and Spain’s Costa del Sol, mijn verslag van de Vierdaagse van Marbella op 10 oktober 2015, Visita de SS.MM los Reyes de los Países Bajos a España,  When I’m Sixty Four m.b.t mijn 64ste verjaardag op 9 november 2011, Viernes Santo in Torremolinos en zeer opmerkelijk naar Voorthuizen  in 1968. Het jaar van De Geboorte van het Instituto Cervantes.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Roger van Boxtel en mijn documenten d.d. 12 juni vanaf 5 januari 1991 mijn documenten d.d. 13 juni vanaf 1993 Jouw brief van 10 juni jongstleden ter attentie van mijn voormalige studiecoördinator en districtleider in de regio Utrecht en Nieuwegein 1995 Correctie oprichtingsdatum Stichting Cervantes Benelux ter attentie van Jonkheer Carel Clemens Canisius Marie van Nispen tot Sevenaer 1996 Valkhofburcht ter attentie van Burgemeester Mr Ed d’Hondt van Nijmegen 1997 Visit to Mr Van Lanschot and The Court of Justice 1998 IntuïtieBerichtgeving aan de Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux 2002 25 jaar Eerstegraads docent SpaansHet juiste moment ter attentie van de Lionsclub Maarn-Maarsbergen 2003 Gemeente Arnhem houdt Vitesse in stand 2006 De Sluitsteen 2007 Richard Kay 2009 Frits Bolkestein en de Stichting Cervantes Benelux 2010 Soldaat van Oranje en andere wederwaardighedenOp weg naar een nieuwe Paarse Regering ter attentie van de heer Thomas Triebels te Arnhem 2011 Parijs in beeld 2012 Mr Hans van den Broek en het restaurant van James Hewitt in Marbella. Mij werd dit bericht  aanbevolen. Gevolgd door Felipe VI, un Rey, un padre. Wie de jeugd heeft heeft De Toekomst.

P.S. Mijn Monnikenwerk is altijd Monnikenwerk gebleven.