AMWAY, COMMUNICATIE MET SARA SAZ EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 19 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991

Afgelopen zondag werd ik in het centrum van Torremolinos benaderd door twee heren met de duim omhoog. In dit verband liet het NOS Journaal vanmorgen beelden zien van de Amerikaanse President Trump vanuit Orlando in Florida gevolgd door een commentaar door Marieke de Vries voor een vestiging van Amway. Amway is in mijn dossier vermeld in Cervantes Verenigde Staten van Noord-Amerika en Cervantes Enterprises alsmede deze brieven: Een financierDe acht en twintigsteDe ronde tafelCervantes Enterprises in BrusselReport to EnglandTrouwCervantes Enterprises ter attentie van de Heer Johan Hermes te Etten-LeurDe Blauwe EngelVerjaardag van PaarsDe veertiende ter attentie van mijn voormalige studiecoördinator FransCongress A new relationship between Europe and SpainUw gedicht ter attentie van de nabestaanden van Mevrouw Constance BarendAfspraken met Mischa Mook in UtrechtReserveringAfspraken met Paul KarisCervantes ProjectCounsellinggesprekLord Brooke Earl of WarwickCongratulations to Mr P. OttenhoffGele kaarsenHelderziendheid1.28Cervantes Enterprises on behalf of Mr Bob BurgerBonum est confiteriNoblesse obligeContactenRondje WijkTeambuildingJustitiaEerlijkheidQueen ElizabethCasa RealReconstructieVenus en MarsBerichtgeving aan de Baak ter attentie van “De Optimist” te UtrechtTeambuilding ter attentie van Peter OttenhoffOplossing financiële problemenVijf MargrietenZeven pepermuntjesThe red balloonReisvoorbereidingenTelefoongesprek met de Conservator van de Valkhofburcht te NijmegenShut up Al FayedLady JaneDe blauwe hoedGeen zee te hoogWederopbouwLiefde is de rekening betalen als hij blut isKort gedingKaagweekBanaan RoyaleStrijdvaardigheidSterrenslagNew Years EveJaarafsluitingZuidenwindToekomstbeeld Deel 2 ter attentie van De OptimistInspirerend LeiderschapRoyal Wellecom SpaAlles op een rijSunflower PowerEenzaam en ook alleenGelukkig-Happy-Feliz 2006.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Mijn hart ligt nog altijd bij de Baak mijn documenten d.d. 19 juni vanaf 5 januari 1991: Wat is er aan de hand in strategisch Nederland?Dissertatie-opzet 1997 Ottenhome in LoosdrechtProcedure 97 / 2152 RWNL AZVerjaardagBeoogde bestuurssamenstelling Cervantes Holding  Boek 010 verkocht aan Rob de Vries-Stadelaar uit SneekThe Lion and the UnicornReview Instituto Cervantes Limited ter attentie van het Haags Juristen College Colaboración y mútuo apoyo, carta dirigido a Doña Clara Lorda VidalCongratulations to His Royal Highness Prince William Arthur Philip LouisPrinsWilliam donderdag 25 jaar Echtheidverklaring Nederland-Japan 1-0Moulin Rouge de MusicalKrasnapolsky en Isabel LordaVidal.