MARIJN WESTERBEKE, FERRY HOOGENDIJK EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 20 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Amway, communicatie met Sara Saz en mijn documenten d.d. 19 juni vanaf 5 januari 1991 heb ik gekeken naar de lijst met documenten die ik kort voor mijn verhuizing naar Spanje op 21 december 1998 heb opgesteld en voor onderzoeksdoeleinden op een veilige plaats heb opgeslagen. Dit is mij mede ingegeven door het zien en horen van de naam Fred Westerbeke van het Joint Investigation Team inzake de ramp met de MH17.

Ik had in de jaren 1991/1992 een goeroe in Dordrecht met de naam Marijn Westerbeke. Hij is vermeld in Ontvangst op 10 maart 1993DeadlineWatermanagementWederopstandingEvidenceAlexIk ben er… als je me nodig hebtDe open deurDiana, verhaal van een Prinses (deel 3)Gelukkig-Happy-Feliz 2006Groeten uit de Keizer KarelstadMentor en weldoenersDe Nijmeegse VierdaagseEen bijzonder weekend met de pianomanKoninklijke wegenSchavuit van Oranje Deel 2Schavuit van Oranje Deel 4Albert Ferrer trainer van FC Cervantes ArnhemStorm aan de zuidkustPrinses Máxima 40 jaar en Thomas Triebels 47 jaarLand of Hope and Glory.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 20 juni vanaf 5 januari 1991: 1997 Original report that I wrote in Noordwijk SlotdagGod save The Queen Opvolger voor Dame Rosemary Spencer Nieuwsbrief 001 en 002Met andermans veren 2003 Brief van 18 april 1997 aan Prinses Diana en open brief aan Prins WilliamBericht uit De Zevende Hemel ter attentie van Liesbeth HalbertsmaEmilie van CutsemDilemmaPrins William morgen 25 jaarHaags Juristen College ter attentie van Liesbeth HalbertsmaSurreyVaderdag in VreeswijkPaars Plus Ultra ter attentie van Burgemeester Thom de Graaf van Nijmegen  Paars Plus Ultra ter attentie van de Heer Johan Agricola van Kasteel Landgoed Engelenburg te BrummenSauna De Heuvelrug en de Lions en Engagement.

Voor de goede orde memoreer ik terzake de inhoud van mijn brief Met andermans veren.