HET LICHT OP HARTMUT STOESSLEIN

Terwijl ik al vooruit aan het werken was aan het bericht ZONDAG 23 JUNI 2019 MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991 ontving ik na het intoetsen van Factuur 001 ter attentie van de Directeur van de Centrale Recherche Informatiedienst in Zoetermeer om 12:00 een telefoontje van een Nederlander die vroeg naar een bedrijf in De Lier. Op mijn vraag waar de plaats ligt liet hij mij weten dat dat in de omgeving is van Delft. Voordien ontving ik dit bericht:

 “Rafael del Moral 10:08 (2 uur geleden) aan ik van: Rafael del Moral datum: 21 jun. 2019 10:08 onderwerp: compartir habitación Querido amigo: Este es el correo de Hartmut: Le escribes y te pones en contacto con él. Yo creo que estará encantado. Un abrazo grande Rafael ASOCIACIÓN EUROPEA DE PROFESORES DE ESPAÑOL.”

Mijn reactie: “JOHN VAN DER HEYDEN 12:06 aan Rafael MUCHAS GRACIAS.”

Reden om weer even alle documenten op een rij te zetten waarin Hartmut is vermeld: Bezoek aan MéridaAanbieding Letters to Diana Princess of Wales aan Valerio Yovenko ter attentie van President PoetinKingston “Bey” Reed Vice-President and Chief Financial Officer van Trafford PublishingHotel AmalteaMuseo de Bordados y Hartmut StoessleinExcursión particular a Águilas y tablao flamencoWilkinsonSara SazRoyal Cervantes AirlinesSoldaat van Oranje IIBedrijfspresentatieHij is wel goed, Jan Toet –  Gran Hermano38ste Internationale Congres van de AEPE in Alcalá de HenaresLa relación espiritual entre Heydanus, Erasmo y CervantesPonencia ‘La relación espiritual entre Heydanus, Erasmo y Cervantes’ pronunciado en la Facultad de Derecho de la Universidad de Alcalá de HenaresHartmut StoessleinContabilidad AEPE BeneluxHealing and ReconciliationSlogan en logoHet schijnbaar onoverbrugbare overbruggenAlex en DianaJohn el InglésNet WerkVan Heyden zu LippeDe meest geruchtmakende scheiding aller tijdenDecreetAcht jaar gemachtigdRafael del MoralBuenos AiresEl Español en la unidad y la diversidad Primer díaReflexiones sobre la unidad del Español/Castellano desde el punto de vista lingüístico, normativo, prescriptivo y planificador44 Congreso Internacional de la Asociación Europea de Profesores de Español en Estepona (2009)Presentación de Mi Buenos Aires Querido en EsteponaAfsluiting Congres en Galadiner in Hotel H10 Estepona PalaceDr Hartmut StoessleinWilkinson againSara Saz ParkinsonDon Quijote en Sancho Panza op de VeluweInzake Endemol en andere wetenswaardighedenGiscard, Diana… y los escépticosOpnieuw Rafael del MoralMi Buenos Aires Querido para Cecilia Verdi en Buenos AiresVerbinding met het internet verbrokenHet woord is thans aan Ernst Hirsch BallinZending gesorteerd in sorteercentrumAardbeving in LorcaCuenca-TorremolinosTrouw en trouwenPrimer día de la nueva etapa de transiciónDe Monarchie in De Lift en Bezoek aan LUX te Nijmegen en De HMKB en de knipoog van Steven Spielberg.