JEAN-CLAUDE JUNCKER UIT LUXEMBURG EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 22 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991

Na veel overleg over en weer heb ik besloten mijn voorzittersschap van de Stichting Cervantes Benelux over te dragen aan mijn oudste zoon Drs Marcus Floris Alphonsus van der Heijden. Taken en verantwoordelijkheden dienen in onderling overleg te worden  vastgesteld.

In dit verband stelde ik na verzending van mijn bericht van 21 juni 2019 09:00 vast dat het in dit bericht vermelde “Brochure Vermogensbescherming” voluit dient te luiden Brochure ”Vermogensbescherming, belastingontwijking en estate planning voor ondernemers” en vernam ik via het NOS Journaal dat er in Brussel nog geen opvolger voor Jean-Claude Juncker is gekozen als Voorzitter van de Europese Commissie. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin de heer Juncker uit Luxemburg onder meer is vermeld: Gelukwensen aan Minister-President Wim Kok van het Koninkrijk der Nederlanden, Baak-Kring/Cervanteskring, My Dear Royal Highness, Ja of nee, Felicia? en Mijn collega’s van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland en is Frans Timmermans uit Heerlen een belangrijke kandidaat.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 22 juni vanaf 5 januari 1991: KampioenselftalArc de TriompheMijmeravond in Arnhem   Nieuwsbrief 004 en 005Candle in the WindNederland-Argentinië –  Succes gewenst in BrusselVídeos de Argentina para la Asociación Europea de Profesores de EspañolVídeos de Madrid y Argentina para Olga María RamosRutte, Pechtold, Halsema en CohenCorrectie in brief Ontbinding ter attentie van de Directie van BE2 Opnieuw in de wolken en Eerbetoon aan “De Majoor”.