RUBEN COMADINO GRANSON, MARIETJE SCHAAKE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 25 JUNI VANAF 1996

Na verzending van Beelden van Ascot, Hartmut Stoesslein, Bartlehiem en mijn documenten d.d. 24 juni vanaf 1997 en de glorieuze aankomst van zwemmer Maarten van der Weijden in Leeuwarden sta ik even stil bij de electronische gedachtenwisseling die ik heb gevoerd met mijn collega Ruben Comadino uit Groningen.

23 jun. 2019 12:36 Hallo Ruben, Ik denk dat ik deze keer ook Het Beste in De Zevende Hemel kan blijven. Als voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux heb ik er meer baat bij dat mijn beleidsplan Instituto Cervantes NBLEW wordt uitgevoerd in goede samenwerking met onze collega’s in de Calle de Alcalá in Madrid (zie Lectura de la Constitución Española con motivo del cuatrogésimo aniversario in het Instituto Cervantes van Madrid). Het congres in San Sebastián biedt daartoe mijns inziens geen aanknopingspunten. Alleen nog mijn vriendschap met Rafael del Moral. En die kan sowieso blijven bestaan. Ook zonder AEPE-congres. Ik heb er op 19 december 2018 ook nog een leuke opname gemaakt. Voor de aardigheid stuur ik je die nu toe. Hasta Luego John”

“Wat kan je goede opnames maken, John! Bedankt voor het linkje. Madrid blijft, mijns inziens, een prachtige stad. Groeten, Ruben A.R.O. (Ruben) Comadina Granson Head of MFL / Senior lecturer in English and Spanish University of Groningen Language Centre”

“ma 24 jun. 17:09 Dank je wel Ruben voor het compliment. Alle ogen zijn thans gericht op Leeuwarden. Ik heb daar verschillende keren gelogeerd. Het is de wieg van onze Koninklijke Familie. Ik houd overigens ook van Groningen. Daar heb ik ooit eens gesprekken gevoerd met de directie van Wolters-Noordhoff. Zij hebben in die tijd ook de Spaanse methode Eso Sí op de markt gebracht. Daar heb ik ook nog aan meegewerkt met Cees van Esch en Marc van der Linden tijdens nascholingscursussen in Han-sûr-Lesse in de Ardennen. Jammer dat je niet naar Spanje komt deze keer. Ik heb nu ook nog geen beslissing genomen. Voor mij telt het zwaarst dat mijn beleidsplan Instituto Cervantes Benelux wordt uitgevoerd. Daarin heb ik inmiddels drie ton geïnvesteerd uit eigen middelen. Ik lees zojuist in mijn dossier “Liefde is de rekening betalen als hij blut is“. Ik hoop dus dat er gauw weer een Business Angel opdoemt aan de Horizon. Want ik kan niet altijd alles blijven vooschieten aan de Nederlandse Regering. Dus gaat mijn aandacht nu uit naar de Bonkevaart. Hartelijke groet, John”

Vervolgens zag ik vannacht scheidend Europarlementariër Marietje Schaake van D66 in het programma Pauw van gisteravond. Na mijn wandeling van Zandvoort naar Noordwijk op zondag 6 juni 2010 heb ik haar nog diep verzonken in haar stukken aangetroffen in de trein van Leiden naar Amsterdam. Ik ben benieuwd wat zij nog voor ons kan betekenen.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 25 juni vanaf 1996 Justitie Arnhem ter attentie van Minister Winnie Sorgdrager van Justitie van het Koninkrijk derNederlandenAuction of your dresses in New YorkYour reference 240 67551 27448 A on behalf of Mr G.P. Mitchell Inspector of TaxesInland Revenue ter attentie van het Haags Juristen CollegeNew activities ter attentie van de Heer D. Tuin van het Nationaal Bureau Moderne Vreemde TalenSponsoring (2) ter attentie van de Heer K. Eric Kroes in TernaardDe bungalowPlanning (2)Comparitie van partijenLettersto Diana on behalf of Joti Bryant of Trafford Publishing in Victoria British Columbia Canada Nieuwsbrief 007Aanslag 681.87.038H.96 ter attentie van de Heer J.M. Frusch van de Belastingdienst Particulieren/Ondernemeringen Buitenland te HeerlenAanslag 1999 Uw Ref. 035845.0 ter attentie van BelastingadvieskantoorTijssen Een laatste kattenbelletje voor Liesbeth Halbertsma The Biographer De KoningJohn van der Heyden en Emily Bremers Oude bekenden Berichtgeving aan Alexander Pechtold, Johan Agricola en Liesbeth HalbertsmaPaars Plus Ultra of wel verslag 2010 week 25Het Valkhof in mijn Brieven aan Diana, Prinses van Wales A galopar, a galopar van Paco Ibáñez en Rafael Alberti en Elogio de la locura.

P.S. Amber Brantsen liet vanmorgen op het NOS Journaal weten dat Máximo Ibarra als CEO per 30 september gaat vertrekken bij KPN. Hij is de huidige opvolger van Wim Dik en Ad Scheepbouwer.