DE PROBLEMEN BIJ KPN, DE FAMILIE ORTIZ, LOVELY HAT, POSTZEGELS EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 26 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Ruben Comadino Granson, Marietje Schaake en mijn documenten d.d. 25 juni vanaf 1996 zag ik het vragenuurtje in het Nederlandse parlement met veel aandacht voor de computerproblematiek bij KPN. In dit verband lijkt het mij verstandig om in toekomstige vergelijkbate probleemsituaties British Telecom in te schakelen voor een back up. Om die reden nam ik in mijn NIOW-tijd als systeembeheerder ook altijd een koffer met de kopieën van ons computersysteem mee naar huis om te voorkomen dat we bij een noodgeval in een soortgelijke situatie zouden komen te verkeren als maandag tussen 17:05 en 19:30 met het computersysteem van KPN is gebeurd. Vervolgens ben ik weer aan het werk getogen met mijn ervaringen als lid van de Asociación Europea de Profesores de Español en stuitte op dit moment van schrijven op Openingsbijeenkomst van het AEPE-Congres in Gijón in aanwezigheid van de autoriteiten en lezing van de schrijfster Lourdes Ortiz en Cervantes Empleo. Daarna werd ik op mijn mobiele telefoon van KPN gebeld door mijn vrienden uit Haaksbergen met een genereus aanbod. Ik vraag mij echter wel af waarom ik nooit een reactie heb ontvangen op mijn verzoek om vrijwillig een bedrag te doneren aan de Stichting Cervantes Benelux. Daar zijn wij uiteindelijk allemaal mee gediend als hispanisten.

Zoals u weet ben ik geïnteresseerd in de Genealogie. Daarom memoreer ik thans mijn documenten waarin de naam Ortiz is vermeld: Nieuwe beleidsmedewerksterRoyal DevelopmentsEeltje Halbertsma in Grouw¡Avanzamos!Kersen etenDiana, Our beloved PartnerOntwikkeling European Cervantes FoundationDoornenburgLa Camisa Negra por JuanesCervantesfeest ter attentie van de Vereniging Docenten Spaans in NederlandNaam ICMC vrij voor Instituto Cervantes Management CentreCuatrogésimo cuarto Congreso Internacional de la Asociación Europea de Profesores de Español en EsteponaAfsluiting Congres en Galadiner in Hotel H10 Estepona PalaceChinookGijón Inschrijving en uitreiking materialenOpeningsbijeenkomst AEPE-Congres in GijónDía de Santiago Excursie door het Prinsdom AsturiëVan Polo House tot La Paloma en Naar het beoogde doel.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 26 juni vanaf 5 januari 1991: De Vuurtoren Uw brief van 24 juni 1994Ontmoetingen in Het Stadhouderlijk Hof te Leeuwarden I received your photographUw documentatie ter attentie van Bo-rent Successful PartyVrij onverveerd Machado ter attentie van de Directie van Actief ReizenEenheid, Recht en VrijheidAppeltje voor de dorstPrinses MargaritaHet geheime wapenMirjam BemelmansZomerconcert Alive Black Gospel ChoirAlive Gospel Choir enJaime Alfonsín Secretario del Príncipe de Asturias y el Rey Don Juan Carlos de España.