MIJN POSTZEGELS EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 27 JUNI VANAF 1997

Aansluitend aan mijn bericht De problemen bij KPN, De Familie Ortiz, lovely hat, postzegels en mijn documenten d.d. 26 juni vanaf 5 januari 1991 heb ik  een overzicht gemaakt van mijn documenten waarin de term ‘postzegel’ is vermeld ofwel mijn postzegels zijn afgebeeld. Bij TPG Post in de Bisschop Hamerstraat heb ik honderd nieuwe postzegels laten drukken en daar mijn verhaal vanaf 28 augustus 1996 verteld. Ik vraag mij nu af wat de waarde thans is van deze postzegels. Gestempeld en/of ongestempeld. Vervolgens zag ik Maxime Verhagen uit Oegstgeest weer eens in de NOS Journaals van 13:00, 14:00 en 20:00 in de directe omgeving van het Amsterdamse World Trade Centre en de advocatenkantoren van Nauta Dutilh en StibbeBlaisse.

In dit verband zond ik gistermiddag dit bericht aan Mr.Drs. Marc van Hoorn inzake Hotel Cervantes: “Laat dat hotel dan maar meteen door Cervantes Holding overnemen. Liesbeth heb ik al in september 1997 gemachtigd en die machtiging in augustus 2009 ingetrokken op advies van Jan Bloem uit Bilthoven. Maar ik denk dat ze zich nog steeds op die volmacht kan beroepen. Maar dat weet jij beter als jurist. Ik ben benieuwd of ze de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen al rond heeft. Mijn hele beleidsplan is immers gebaseerd op Corporate Governance van de Baak d.d. zomer 1997. Ik wijd mij nu aan een stuk over postzegels. Hartelijke Groet, John”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 27 juni vanaf 1997 Six Million Pounds for your dressesVermiste SROC-er Nieuw Koninklijk Alternatief –  Nieuwsbrieven 009 en 010 Prinses MargaritaHoop voor de toekomstCervantes Television AccountantsreportGoed nieuwsTwintig jaar weg bij Nieuw Elan  – The Beauty and The Beast.