DEADLINE VRIJDAG 28 JUNI 2019 PIA DIJKSTRA EN ELCO BRINKMAN IN HET TELEVISIEPROGRAMMA PAUW, HET LICHT OP SOESTDIJK EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 28 JUNI VANAF 1997

Twee bekenden gisteravond in Pauw: Pia Dijkstra en Elco Brinkman. Pia Dijkstra is vermeld in Je moet ze alles voorkauwen in Den Haag, De groene loper, De krokodil, Verblijf in Amsterdam, Inzake de vergadering in de Korte Nieuwstraat 6 te Nijmegen en Amaragua.

Elco Brinkman treffen we aan in Your trip to Sydney last October, Gelukwensen aan Minister-President Wim Kok van het Koninkrijk der Nederlanden, From the Neude to The Loo, Pace et Justitia, My Dear Royal Highness, Corthea Goeman Borghesius en Prinses Carolina, Brinkhorst, Sangre Real, Tiende eNederland Congres, John van der Heyden 60 jaar, Wie neemt mijn huidige taken over?, De Slag om de Eerste Kamer kan beginnen en Prinsjesdag 2011 en de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Na verzending van Mijn postzegels en mijn documenten d.d. 27 juni vanaf 1997  heb ik tussen 09:00 en 10:00 een controlebezoek gebracht aan Clínica Santa Elena in Torremolinos en om 17:00 aan de kapper. Van Paleis Soestdijk ontving ik de nieuwsbrief op woensdag 26 juni 2019 10:52. In dit verband heb ik een overzicht geproduceerd van mijn documenten waarin Soestdijk is vermeld. Beginnend met Mission Statement van de Stichting Cervantes BeneluxFundación Europea CervantesEuropese CervantesstichtingEuropean Cervantes FoundationBedrijfsruimte en eindigend met Naar het beoogde doel.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 28 juni vanaf 1997 Letter from the new Prime Minister of the United KingdomPlus UltraParasolorganisatieNotariële Akte van 1 november 1982 en Rapport Klynveld Kraayenhoff inzake herstructureringNIOW-groepDagboek 010 extraMachtsoverdrachtAlexia Juliana Marcela LaurentienRicoHarry StarrenHillary en Obama samen rond de veteranendagUitnodiging van De EngelenburgNederland-Slowakije 2-1Onstuimig weer en Cervantesonline, Hans Wijers, Cees Ahsmann en het afscheid van Peter van Uhm als Commandant der Nederlandse strijdkrachten.

Mijn aandacht gaat thans uit naar Nadia Cervantes uit New Jersey. Daar was Lorena Camacho ook werkzaam tijdens ons congres in Burgos. Op zaterdag 25 juli 2015 heb ik haar een exemplaar van mijn boek cadeau gedaan vóór haar terugkeer naar de Verenigde Staten van Noord-Amerika.