DE CHINOOK VAN VRIJDAG 28 JUNI 2019, HET LICHT OP FC CERVANTES EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 29 JUNI VANAF 1996

Na verzending van mijn bericht Deadline vrijdag 28 juni 2019 Pia Dijkstra en Elco Brinkman in het televisieprogramma Pauw, Het Licht op Soestdijk en mijn documenten d.d. 28 juni vanaf 1997 kwam hier om 16:30 de Chinook helicopter opnieuw overvliegen. Dat beschouw ik als een gunstig teken. Ik hoorde hem al van verre aankomen. Vanaf het moment dat ik in 1991 met mijn loopbaanadvies aan het werk ben getogen heb ik mijn beleidsplan Cervantes Benelux aangeboden aan mevrouw Theodora Linck van het Ministerie van Economische Zaken aan de Bezuidenhoutseweg te ’s-Gravenhage en aan de Gelderse Ontwikkelingsmaatschappij (GOM) in Velp. Kort daarop heb ik vastgesteld dat de uit Velp afkomstige en toendertijd in Eerbeek woonachtig voormalig voorzitter Karel Aalbers van de Arnhemse voetbalclub Vitesse klaarblijkelijk van mijn concept gebruik had gemaakt en de naam ‘Cervantes’ overal vervangen door ‘Vitesse’.

In dit verband heb ik een overzicht geproduceerd van mijn documenten waarin de term ‘Vitesse’ is vermeld. Beginnend met Persoonlijke gegevens initiatiefnemer en eindigend met Open dag Huis de Voorst. Ik heb er geen moeite mee als het Gelredome tijdelijk tot Prinses Diana Stadion wordt omgedoopt totdat het nieuw te bouwen stadion in Elst in gebruik wordt genomen.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 29 juni vanaf 1996 Verrassingspakket ontvangenFrom The Neude to The LooFamiliehuis Diana openNieuwsbrief 011Voorbereiding Congres in ValladolidTagliatelle al salmone Tjeenk Willink en het onderwerp DSBen Cervantesweb Nederland en Cervantesonline Nederland.

Mijn felicitaties gaan vanavond uit naar de dames van Oranje tijdens het Wereldkampioenschap voetbal voor dames in Frankrijk voor hun 0-2 overwinning op Italië en daarmee het bereiken van de halve finale en deelname aan de komende Olympische Spelen 2020 in Japan