DE 58STE GEBOORTEDAG VAN LADY DIANA FRANCES SPENCER EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 1 JULI VANAF 1994

Aansluitend aan mijn bericht De kaars van 2018 heb ik gisteravond deelgenomen aan een processie door de straten van Torremolinos. Ik heb de politieagent die het verkeer regelde begroet met een handdruk. Dit bleek hij zeer op prijs te stellen. Het beeld van Christus werd door een groot aantal vrouwen gedragen. Gevolgd door een ‘banda de música’ met gewijde muziek. De processie eindigde voor het restaurant Nuevo Lanjarón waar Antonio mij kort daarvoor een ‘cordero’ ofwel ‘Agnus Dei’ had geserveerd. In religieuze termen “dat wegneemt de zonden der wereld”. Het was een plechtig moment. Vanmorgen heb ik DE KAARS ontstoken. Heel even maar. Om te voorkomen dat ik in De Toekomst gelijk Elton John moet zingen “Your candle burned up long ago”.

Vanmorgen is Ons Licht gaan schijnen. Bij het ontsteken van de kaars gingen mijn gedachten uit naar de twee kaarsen die ik in februari 1992 heb ontstoken in de Sacré Coeur de Paris. En de kaars die ik op 1 augustus 1996 samen met mijn beide zoons heb laten schijnen in de kathedraal van Canterbury. Na de kaars te hebben gedoofd heb ik hem op een veilige plaats opgeborgen bij de roze matjes die Prinses Diana mij heeft geschonken in de herfst van 1996.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 1 juli vanaf 1994 Low profileHappy Birthday My Love!Keizerin Elizabeth ter attentie van de Redactie van Vorsten54791Acht en dertigDe la Bruyère de BourbonBericht aan de directie 001Bij de 41ste geboortedag van My Lady42ste geboortedag van mijn overleden partnerDiana, Our beloved PartnerMaximiliaan in beeldTrouwen of samenlevingscontractZeven en veertigDiana’s 49ste geboortedagBij de vijftigste geboortedag van Lady Diana Frances Spencer Prinses van Wales en Speciale aandacht voor mijn boek op Diana’s 51ste geboortedag.