DE TERUGKEER VAN BLAUW BLOED EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 6 JULI VANAF 1997

Na verzending van Huis ten Bosch, buitengewone algemene ledenvergadering van de Nederlandse Club Costa del Sol en mijn documenten d.d. 5 juli vanaf 1997 ben ik met de trein naar Fuengirola gereisd. Ik kwam daar even na 16:05 aan. Ik had dus nog tijd genoeg voordat de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Club Costa del Sol zou beginnen vanaf 17:30. Daarom ben ik gaan wandelen. Evenals op 9 november 1999 kreeg ik onderweg een lift aangeboden. Deze keer van een Nederlander. In restaurant Valparaíso vond de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Club Costa del Sol plaats. Daar vernam ik dat de Eikenhorst in Wassenaar thans is verhuurd aan de Ambassadeur van Koeweit. Ik vind dit een goede oplossing om de exloitatielasten te drukken. Ik hoop echter wel dat deze maatregel van tijdelijke aard zal zijn. De laatste zomerspecial van Blauw Bloed heb ik gezien op zaterdag 8 juni 2019 vanuit Middelburg. Nadien heeft Jeroen Snel mijns inziens even kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Vandaag komt hij weer in beeld.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 6 juli vanaf 1997 Hooray HenleysVordering ter attentie van Mr Gijsbrecht van Amstel te Wijk bij DuurstedeVerzoek om ondersteuning aan de Voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse RidderordenReünie SROC De Heyden of Waarsegger Mijn boek Diana Memorial FountainLondon 2012De Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse RidderordenVerslag Arnhem en Den Haag Omgeving Arnhem en HeerlenNederland-Uruguay 3-2Van der Heyden, Spencer, Donner en Opstelten en Als een Koning.