GERARD JOLING, HULDIGING AMERIKAANSE VOETBALVROUWEN OP FIFTH AVENUE IN NEW YORK EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 15 EN 16 JULI VANAF 1992

13:35 In het programma Jinek van afgelopen maandag voerde de zanger Gerard Joling uit Alkmaar het hoogste woord. In dit verband memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Friet van Piet, Directeuren van De Engelenburg, identiteitsfraude Cervantes Television, Love is a two way street, La diligencia opuesta en mijn documenten d.d. 9 10, 11, 12, 13 en 14 juli vanaf 1994 mijn documenten waarin Gerard Joling is vermeld: Terug naar de kustEvaluatie loopbaanadviesTicket to the TropicsRegarding ‘Mission Impossible’Opnieuw terug naar de kust‘The stalker’DromenVriendschapIn Alkmaar begint de VictorieNieuwsbrief 006 inzake Don Quijote en Study TravelJuridische zaken6601 CB 28Pasta met een vleugje wit goud en Prinsjesdag 2012.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 15 juli vanaf 1992 Een bedankjeSu carta del 10 de Julio de 1995 – Carta dirigido al Instituto Cervantes en Alcalá de HenaresCupidoWhy are you sitting on the roof of that house in Saint Tropez?Concern, fax message directed to Sergeant David Sharp at Eton CollegeProblemsPresidentschapHotel ByblosHet hemelbedPaars en Rood succesvolWe are waiting for The Message of The QueenJosé Luis de CelisCompagnonsSleutel 95De Europese Investeringsbank en Het Geheim van Professor J.G. KnolRapportage aan Thomas TriebelsVeertien jaar na de fatale gebeurtenissen in Saint Tropez enCervantes Automatisering en Produkties.

13:47 P.S. Inzake het Eurovisie Songfestival 2020 gaat mijn voorkeur vooral uit naar het voorlopige Prinses Diana Stadion in Arnhem.

20:15 Na verzending van het bovenstaande zag ik op het NOS Journaal de huldiging van de Amerikaanse wereldkampioenen op Fifth Avenue in New York. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 16 juli vanaf 1992 Carta a Don Juan Antonio Gimeno UllastresInstituto Cervantes in Spanje ter attentie van de Heer H.W. Lulofs, Directeur van het Managementcentrum de Baak te NoordwijkDeclaratie aan Minister-President Wim Kok van het Koninkrijk der NederlandenMidnight call by Mark LöwensteinKaagweekHertz en het gesprek met Ir.P. Hupkens te Vlissingen op 21 juni 1995Entre mi genteFeria de la Virgen de La CarihuelaJohn Hyde ParkFiesta de la Virgen del CarmenDe springplank naar Latijns-AmerikaNieuwe postzegels Nieuw Licht op ToledoVerslag 2010 week 28Pro-actief handelen en Britse aandacht voor de European Cervantes Foundation, Instituto Cervantes England and Wales en paspoortnummer.