MIJN DOCUMENTEN D.D. 17 JULI VANAF 1995 EN HET EUROVISIE SONGFESTIVAL 2012 IN ARNHEM: EEN UNIEKE KANS OP WERELDVREDE

Zoals ik al heb laten weten in mijn bericht Gerard Joling, huldiging Amerikaanse voetbalvrouwen op Fifth Avenue in New York en mijn documenten d.d. 15 en 16-juli vanaf 1992 gaat mijn voorkeur voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival 2020 uit naar Arnhem. Met name in verband met de herdenking van de Bevrijding van Nederland 75 jaar eerder nadat Arnhem Een brug te ver was. Met het oog op de toekomst is dat vooral van belang voor het historisch besef van onze huidige jeugd als 25 jaar later de honderdste bevrijdingsdag zal worden gevierd. Dit heb ik reeds in 2004 in Segovia besproken met Steven Spielberg. Een bijkomend voordeel is dat Arnhem in de onmiddellijke nabijheid ligt van De oudste stad van Nederland waar men tijdens de jaarlijkse Vierdaagsefeesten gewend is tienduizenden gasten te herbergen. En vergeten wij niet de magnifieke hotelaccommodaties all over de Veluwe en het Rijk van Nijmegen. Vanuit deze achtergrond heb ik een uitgebreid overzicht geproduceerd van mijn documenten waarin Arnhem is vermeld. Beginnend bij Persoonlijke gegevens initiatiefnemer Instituto CervantesPersonal dates founder Instituto Cervantes England and WalesDistrict 22 Wijchen en eindigend met Doña Rosalía Romero en het Prinses Diana Stadion.

You don’t have to say you love me. Just be close at hand.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 17 juli vanaf 1995 Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux ter attentie van de Directie van de Baak  Request for sponsoring to the International Association of ScientologyEuropees onderwijssysteemPuntStichting Cervantes Benelux ter attentie van de Stichting Onze Kleine Weeskinderen in HilversumEen nieuwe regering‘t Suideras en zijn bewonersDe Heyden of WaarseggerVuurwerk aan de zuidkustBart HeinrichsManagement, Correspondentie met het Haags Juristen College en Reisverslag Parijs 2006Nieuw bezoek aan VelpComo van Hellenberg Hubar en Oxted.