HET BELEIDSPLAN INSTITUTO CERVANTES BENELUX, DE NIJMEEGSE VIERDAAGSE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 18 JULI VANAF 1995

Het Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux is een plan om te verbinden. In dit verband gaan mijn gedachten de komende week uit naar het grootste wandelfestijn ter wereld in mijn geboortestad. Ik ben met de Vierdaagse opgegroeid. Geboren op een kilometer afstand van de Via Gladiola. In de directe omgeving van de wijk Hazenkamp en De Goffert. Hier is een internationaal besef ontstaan dat door Fons de Poel is aangeduid als Het Gevoel van de Vierdaagse. Vanuit deze achtergrond heb ik aansluitend aan mijn documenten d.d. 17 juli vanaf 1995 en het Eurovisie Songfestival 2012 in Arnhem, een unieke kans op wereldvrede een overzicht geproduceerd van mijn documenten waarin De Nijmeegse Vierdaagse is vermeld beginnend met 1996 De Goede Koers en eindigend met Naar het beoogde doel.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 18 juli vanaf 1995 Confirmación de llegada (fax)My ultimatum: 28 September!Gaspar van der Heyden (Heydanus) – Spiritual Father of The State of The Netherlands  – Weekly Report 29 – Nun komm der Heiden HeilandBezoek aan Brussel ter attentie van de Ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden Verzoek om rectificatie ter attentie van mevrouw Wilma NanningaFollow up Visie-ontwikkelingAlthorpRoyal DevelopmentsHet TrefpuntAmbassadorshipHasnat Khan verbreekt stilzwijgenVlaggenparadeVlaggenparade met een Spaans tintje en Pedro Fernández Montes.