SPARRENHEUVEL, VELP, DE FAMILIEGESCHIEDENIS, DE WAALBRUG EN DE EERSTE DAG VAN DE NIJMEEGSE VIERDAAGSE

Vannacht had ik weer enkele bijzondere domen. De eerste droom speelde zich af op een uitgestrekt landschap zoals wij dat in Nederland bijvoorbeeld aantreffen op de Veluwe, zoals het Kootwijker zand. Aan de horizon zag ik een bosgebied met sparrenbomen. Daar ben ik naartoe gewandeld. Plotseling verschenen er in de toppenvan de bomen allerlei mannengezichten en vervolgens ook hun lichamen. Het waren militairen. Toen verscheen er een vrouwelijke commandant die hen gebood uit die bomen te komen. Vervolgens heeft zij haar manschappen afgemarcheerd. In de tweede droom maakte ik met mijn oudste zoon een autorit. Mijn moeder zat achter het stuur. Wij reden over een ‘long and winding road’ en kwamen eerst uit in Wijchen Noord waar men een groot spoorwegstation aan het bouwen was. Een soort HSL-station dat veel weg had van het AVE-Station van Segovia waar ik vorig jaar twee keer ben doorgekomen tijdens mijn reis van en naar Zamora. Vandaaruit reed mijn moeder naar Velp. Daar was mijn complete familie uit Arnhem en Velp aanwezig hoewel de meesten zijn overleden. Maar ook hun kinderen en kleinkinderen waren er. Vanuit hun woonkamer keken wij op de tuin. Er liep een loopvogel rond. Het was vermoedelijk een kiwi uit Nieuw-Zeeland en de tuin bevatte een prachtige vijver met veel goudkarpers.

Ik zal proberen deze droom te duiden. Ik hech veel waarde aan deze dromen. Volgens psychologen en psychoanalisten Sigmund Freud, Carl Gustav Jung en Alfred Adler zijn dit de projecties van onverwerkte voorheen onbewuste ervaringen. De droom verwijst mijns inziens naar de vele autoritten die ik met mijn moeder heb gemaakt toen zij nog leefde. De sparrenbomen verwijzen naar Sparrenheuvel in Zeist. De militairen naar mijn ritten per jeep over de Veluwe tijdens mijn rij-opleiding in Amersfoort. De vele tochten die ik maakte met mijn instructeur en de pauzes in de militaire tehuizen in Ermelo en Maarn. De vrouwelijke commandant doet mij denken aan een goede collega van mij waarmee ik anderhalf jaar intensief heb samengewerkt in Hoofddorp en Noordwijk. Organisatiedeskundige bij uitstek. De vijver met de goudkarpers herinnert mij aan het restaurant De gouden karper in Hummelo. En de plaats Velp bij Arnhem heb ik tijdens mijn verblijf in Nijmegen talloze keren bezocht.

Voor zover ik nu kan overzien draait de hele zaak om de nagedachentis van Audrey Hepburn in onze organisatie. Inzake ‘Impuestos’ berust de eerste verantwoordelijkheid bij de Spaanse Regering. Op de eerste plaats de tegemoetkoming voor het gebruik van het gebruik van mijn Rechten in de Benelux. In dit verband vind ik het te gek voor woorden dat mijn kinderen een hypotheek op mijn huis moeten afsluiten nadat mijn bankrekening door een organisatie is leeggehaald zonder overeenkomst terzake. Mijns inziens ligt de oplossing van het probleem thans bij de huidige Spaanse Minister-President Pedro Sánchez. Ik denk dat ik het probleem tussen Donald Trump en Vladimir Pútin al een beetje begin te begrijpen. Hier houd ik het even bij. Want ik heb af en toe ook behoefte aan een beetje rust.

Mann kann die Geschichte nicht ändern. Davon kann Mann nur lernen.

17:15 Vanmorgen werd ik overvallen door een hevig gevoel van heimwee bij het zien van de Waalbrug op het NOS Journaal. De Waalbrug is onder meer vermeld in Corporate GovernanceUw kenmerk: TJ/RT 012/4 97 058 ter attentie van R&M Research en MarketingVeiling 27 mei 1998 ter attentie van Christie’s AmsterdamBezoek aan nieuwe Appledealer in VelpOns Zevende ProjectSnelbinderIch DienKeizerstad en Luzac CollegeYou are The One, My Number OneHet Haags Juristen College en de Kaagweek ofwel Schavuit van Oranje Deel 3No molestarWorld Trade CentreValkhof Magazine en de SEAT AlteaValentijn en SneekJaarvergadering Vereniging van Leraren in Levende Talen in UtrechtGerben-Jan Gerbrandy en Tony Blair en Ambassadeur Jonkheer E. Röell, Theo Douma en Buckingham Palace.

Ik ben vanmorgen opnieuw naar de sauna geweest in Hotel Amaragua. Ik had er een gesprek met een vriend van de man die ik heb vermeld in Het Licht op Fons de Poel, El manco de Segovia, Het Licht op Steven Spielberg en mijn documenten d.d. 19 juli vanaf 1995.Naar zijn zeggen woont hij in de directe omgeving van het aquaduct in Segovia. Vandaag wordt hier het jaarlijkse feest van de Virgen del Carmen de La Carihuela gevierd. Er waren al heel wat zeelieden op de been. Mijn laatste opname van deze plechtigheid dateert van 16 juli 2015. Van nu af aan ga ik mij voorbereiden op het komende AEPE-congres in San Sebastián. Ik neem mij voor mijn berichtgeving vanaf aanstaande zondag in het Spaans te verrichten.