DE ERFENIS VAN PRINSES DIANA, MIJN DOCUMENTEN D.D. 3 AUGUSTUS VANAF 5 JANUARI 1991 EN HET VERHAAL OVER SOPHIE VAN WESTEINDE IN DE VLIEGENDE HOLLANDER

Na verzending van Mijn documenten d.d. 2 augustus vanaf 5 januari 1991 zijn mijn gedachten opnieuw uitgegaan naar de afwikkeling van de laatste wilsbeschikking van de Prinses van Wales. Dit vanwege het feit dat ik mij thans wijd aan het scannen van de documenten die ik tijdens mijn verblijf in 1998 op het adres Neude 30C in Utrecht als basismateriaal heb gebruikt voor de uitvoering van ons beleidplan. Het zijn met name artikelen uit het NRC Handelsblad en De Telegraaf. Ook veel Engelse tabloids heb ik geraadpleegd die ik regelmatig placht te kopen in de kiosk in het winkelcentrum Hoog Catharijne. Hierbij loop ik vandaag wederom tegen het artikel van 17 september 1998 aan in The Mirror getiteld Charles sends Major Angry letter. Ik was het toen volledig eens met His Royal Highness The Prince of Wales en heb het handelen van voormalig Prime Minister John Major betiteld als default ofwel wanprestatie in goed Nederlands. Naar ik indertijd uit Nederlandse persberichten heb vernomen heeft Prinses Diana ná haar echtscheiding een nieuw testament laten opmaken door haar echtscheidingsadvocaat Anthony Julius op het moment dat ik Instituto Cervantes Limited heb opgericht als beschreven in mijn brief Annual Return d .d. 9 maart 1998 aan Companies House in Cardiff. Tot op heden is deze kwestie nog steeds niet naar tevredenheid geregeld jegens de directe belanghebbenden waaronder ondergetekende.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 3 augustus vanaf 5 januari 1991: 1995 Instituto Cervantes Benelux y una copa de vino 1997 CommunicateUw ref. RvdZ/yv D.D. 30-07-1997 ter attentie van Yvonne Vergeer van De Baak te Noordwijk 1998 Sunflower Power 1999 Charity and Business 2002 Logroño 2004 Hernieuwd bezoek aan Colegio de España 2006 Anne and Martin 2007 Palacio de La Magdalena 2009 Deadline 3 augustus 2009 12:00 verstreken 2010 Madrid-Torremolinos 2011 Soestdijk en het Instituto CervantesNaar aanleidingvan uw schrijven van 20 mei 2011 ter attentie van de Heer R. Rutten van de Bank ING te NijmegenVernieuwing en instandhouding handelsmerk Instituto CervantesVernieuwing Beneluxregistratie en 2012 Kensington Palace.

Na dit te hebben vastgesteld las ik in De Vliegende Hollander het artikel van Else over Sophie van Westeinde. Opmerkelijk in dit verslag zijn de foto’s bij het Cervantesmonument op de Plaza de España en het Koninklijk Paleis in Madrid  en op de brug bij het Guggenheim Museum in Bilbao.