HET LICHT OP LEVENDE TALEN

Aansluitend aan Mijn documenten d.d. 23 tot en met 31 augustus vanaf 5 januari 1991 ingekort heb ik vanmorgen aandacht geschonken aan mijn verslagje van mijn bezoek aan San Augustín op Gran Canaria op zaterdag 29 juli 2017. Tot op heden heb ik de factuur van Levende Talen van lid 12389 door persoonlijke omstandigheden nog niet kunnen betalen. Ik ben al vanaf 1975 lid van Levende Talen en hecht er wel aan om bij Levende Talen betrokken te blijven. Er komt een moment dat ik mijn voorzittersschap van de de Stichting Cervantes Benelux dien over te dragen aan een jongere generatie. Daartoe vraag ik om uw medewerking. Wellicht is het een idee dat de Stichting Cervantes Benelux lid wordt van de vereniging. In dit verband heb ik een inventarisatie gemaakt met mijn documenten waarin Levende Talen in mijn historie is vermeld beginnend met Mission Statement van de Stichting Cervantes Benelux  en eindigend met – Wat doen wij met Paleis Soestdijk?Krasnapolsky en Isabel Lorda VidalSpeciale aandacht voor mijn boek op Diana’s 51ste geboortedag en Prins Harry in opspraak.