IN MEMORIAM PRINSES CHRISTINA (1947-2019) EN HET LICHT OP KONINGIN LETIZIA VAN SPANJE

Na vaststelling van mijn bericht Het Licht op Levende Talen heb ik met leedwezen kennisgenomen van het overlijden van Prinses Christina op 72-jarige leeftijd. In mijn dossier is zij vermeld in volgende documenten: Landgoed De Horsten in Wassenaar (1)Evaluatie loopbaanadviesLandgoed De Horsten te Wassenaar (2)Overzicht gevoerde correspondentie met regeringsfunctionarissen vanaf 1 januari 1996/DeclaratieOperationalisering ter attentie van Ir.Drs J.F.B.C.D. van OranjeVertrouwenANWBNeues ElanKiezen van een uitgever en sponsoringMijn oprechte deelneming bij het overlijden van Prins BernhardWederom Nieuw LichtJankees Meijnen en De Horsten in WassenaarVitesse of AZHet Haags Juristen College en de Kaagweek ofwel Schavuit van Oranje deel 3Opnieuw naar het Lange VoorhoutHonderd jaar Levende Talen en verjaardagsconcert voor Prinses Máxima.

14:15 Hierna heb ik gekeken naar Los 10 desplantes públicos de REINA LETIZIA ORTIZ al REY FELIPE VI en stilgestaan bij minuut 3:39 met een foto van Diana en Felipe op de trap van vermoedelijk het Palacio Marivent op Mallorca met Juan Carlos en Prins Charles op de achtergrond. Ook komt Jaime Alfonsín hier in minuut 1:19 in beeld. In dit verband verwijs ik ook naar mijn bericht getiteld Ontwikkeling European Cervantes Foundation en ben benieuwd wie de functie gaat vervullen die ik aanvankelijk aan Lady Diana Frances Spencer heb toebedeeld.

Ik denk dat de huidige Koningin van Spanje daarvoor het eerst in aanmerking komt. Daarom memoreer ik mijn documenten waarin Doña Letizia Ortiz Rocasolano is vermeld: 2003 Nieuwe beleidsmedewerksterEeltje Halbertsma in Grouw 2004 ¡Avanzamos!Nieuwe woningDiana, Our beloved partnerCervantes ProductionsPrioriteit nummer één 2005 Ontwikkeling European Cervantes FoundationCervantes FondsNace en Madrid La Infanta Doña Leonor Primogénita de los Príncipes de AsturiasUitwisseling uitgangspunten van beleidKerstkaarten 2005 Landgoed Avegoor in EllecomDavid, Paula and MaryShe believed in meHet schaap met de vijf potenGeen statistieken 2007 Ambassadeur Van HeemstraNaam ICMC vrij voor Instituto Cervantes Management CentreDe opmars van Felipe en LetiziaGeen kerstkaarten dit jaar 2010 Een historische ontmoeting – Un encuentro histórico 2011 Twee dagen nationale rouw in SpanjeDe Cervanteskring ontwikkelt zichEen bijzondere dag vandaag 2012 Voorbereiding duurzaam ondernemen over grenzen heenChinookDía de Santiago -Excursie door het Prinsdom Asturië en Naar het beoogde doel.