‘OP DE HEI’ IN OISTERWIJK

Van het NOS Journaal vernam ik dat de Nederlandse Regering dezer dagen ‘op de hei’ verblijft in Oisterwijk. In dit verband memoreer ik aansluitend aan Het Licht op de Nederlandse Club Costa del Sol NCCS mijn correspondentie waarin Oisterwijk is vermeld:

1994 De herdershond Voorzitter van de Stichting de Baak is thans Drs J.W. Ganzevoort (echtgenoot van ons aller Hetty), afkomstig van KPMG Klynveld Management Consultants. Tussen KPMG en CRI bestaat ook een goede relatie. De Telegraaf van gisteren meldt in een artikel “Veel bedrijfsfraude door eigen mensen”: “Tijdens een conferentie over fraude en corruptiebestrijding binnen organisaties, gisteren in Oisterwijk, deed J. ten Wolde, hoofd afdeling Forensic Accounting van KPMG, een boekje open over de onderzoeken die zijn twintig man sterke afdeling de afgelopen periode heeft uitgevoerd. De conferentie, waar zo’n honderd security-managers van toonaangevende bedrijven en politiemensen uit heel Nederland aan deelnamen, was georganiseerd door KPMG en OU-Kruispunt”.

1997 Photograph on behalf of Mrs Anne Mayer in Oisterwijk in The Netherlands Instituto Cervantes NBL EW. Neude 30C. NL 3512 AG Utrecht Netherlands. Mrs Anne Mayer Oisterwijk The Netherlands. Concerns: Photograph Reference: JH/AM970827. Utrecht, 27 August 1997. Dear Anne, I have the honour to send you herewith the photograph that I took last Thursday in Calais of you and your mother. It was a great pleasure having made our acquaintance. Hope to see you again. And your husband of course. Please give my regards to your mother. Yours sincerely, Instituto Cervantes Netherlands, Belgium, Luxemburg, England and Wales. John van der Heyden. Founder Foundation Cervantes Benelux, Owner Trade Mark ‘Instituto Cervantes’ in the Benelux. Owner Limited Company ‘Instituto Cervantes England and Wales’. Manager Benelux. P.S. My partner in the United Kingdom is still on holiday but she will be back tomorrow. Sometimes she has to visit an appartment in Park Lane – known from the English Monopoly Game – to have a nice outlook on Hyde Park.

1999 Banque Bruxelles Lambert Dit is voor mij aanleiding om nu direct mijn claim op de Staat te berekenen per 12 november aanstaande. Als uitgangsdatum van deze berekening ga ik uit van mijn fax aan de Minister-President op 13 september 1996. Dat is de dag dat ik ook nog een faxbericht naar de nieuwe directie van de Baak heb verzonden in verband met het afscheid van Henk. Ik heb er nu een spreadsheetje van gemaakt en kan het dus elk moment aanpassen. De berekening dient dan nog eens goed te worden nagekeken door een goed fiscalist. Bij voorbeeld door mr. Olf G. van Laar. Hij had een uitstekende presentatie omtrent de belastingherziening 2000. Zijn sheets tref je bijgaand aan. Bovenvermelde brief aan de Minister van Justitie luidde: Correspondentie-overzicht. Op diezelfde dag heb ik ook nog de volgende brieven gezonden aan de getuigen van dit proces. Te beginnen met: Don Quijote. Alsmede: Correspondentier-overzicht en Prioriteitsklant Nummer Eén. Die anonieme brief kwam van mijn oudste zoon. Het is niet voor niets dat hij naar een Romeinse Keizer, een Hollandse Graaf en een Spaanse Koning is genoemd. Ik heb hem op Koninginnendag 1987 nog een pannenkoekje cadeau gedaan in Oisterwijk namens mijn bedrijf. Dat geldt ook voor Ramon. De jongens waren weken bezig geweest om brochures in te pakken en te distribueren aan mijn districtleiders, zodat we voor het bedrijf nog een financieel gat konden dichten dat in de loop der jaren was ontstaan.

2000 Spijkers met koppen Op 30 april 1987 hebben mijn toenmalige echtgenote en ik onze kinderen in Oisterwijk getracteerd op een pannenkoek omdat ze daarvoor een week lang een kleine 3000 vervolgaanbiedingen hadden zitten inpakken voor mijn instituut. Daarmee wisten we een bedrag van circa 3000 gulden aan arbeidskosten te besparen.

Gebed zonder Van den Ende Liefde is… …geraakt worden Dat lijkt vooral bij de dame op het plaatje het geval. Zeker gezien alle ‘hartoperaties’ die ik in de loop der jaren heb moeten verrichten. In verband met de nog uit te voeren laatste operatie Golden Heart zie ik een lijn in de ontwikkeling van AM, niet te verwarren met Anne Mayer uit Oisterwijk. Zij kreeg na onze terugkeer uit het Verenigd Koninkrijk op 27 augustus 1997 de volgende brief van mij: Photograph.

En als laatste:

ZATERDAG 21 OKTOBER  2017 16:35 HET KABINET RUTTE III ALS VERVOLG OP DE ‘MAGICAL MYSTERY TOUR’