HET LICHT OP BALMORAL

Ik heb vernomen dat Prins Harry met zijn echtgenote Meghan na onengheid met Prins William en Catherine het heft in eigen handen heeft genomen en vanuit Frogmore per vliegtuig naar Aberdeen is gereisd en van daaruit naar Balmoral.

In dit verband memoreer ik aansluitend aan mijn bericht ‘Op de hei’ in Oisterwijk  mijn documenten waarin Balmoral is vermeld: 1997 My Dear Royal HighnessI will undersign the contract next 28 SeptemberThe domestic circle is Balmoral CastleLetter to Queen Elizabeth II and In Memoriam sent to Queen BeatrixCondolences to Sergeant David Sharp at Eton CollegeHoroscoopLetters to Diana Princess of WalesDe regenboog 1998  Uw kenmerk TJ/RT 012/4 97 058Zelfonderzoek 1999 Royal developmentsDe Hertogin van Neerbosch-OostDe bruiloft van DulcineaDe kip met de gouden eierenOp weg naar kerstSchreiner en CervantesElizabethPurple Heart OperationThe Lion sleeps tonightHet gelijk van de astroloogTerug van bijna weggeweestAuto wegVan Amsterdam via IJmuiden en Newcastle naar BraemarEngagement-day Last Will on behalf of Prince WilliamMelrose en Galashiels Terugblik op 28 december en vooruitblik Over the border 2000 Vragenformulier Vrij-voor-tweeTerugblik en perspectiefVandaag is het begonnen 2001 Key number four 2002 Totem Tours IncorporatedBericht aan de directie 007The sixth anniversary of my first engagement after my divorceKiezen van een uitgever en sponsoringVermogensbestanddelen Instituto Cervantes Limited England and WalesBericht aan Mr G. van Amstel 2003 Information is the businessThe real truth about DianaEeltje Halbertsma in Grouw 2004 Buckingham Palace Letters 2005 Valentijn 2005Hans van den BroekCervantes ProductionsHart van de organisatieThe green, green grass of homeThe BiographerMarbellaDoornenburg –  Nieuwe statistiekenKoortsachtige onderhandelingenEenzaam en ook alleenNegen jaar na dato 2006 Kabinetsformatie 2007 De weg naar gerechtigheidCongratulations to H.R.H. Prince William Arthur Philip LouisThe Diana Inquest Part 2Imran Khan gearresteerdSalarisbesprekingenKeuzeproces 2009 Nieuwe index Letters to Diana, Princess of WalesThe QueenThe Queen of tonight 2010 The Scottish ExperienceEen weekend met Mr.Drs Marc van HoornYour wedding on 29 April 2011 2011 Een Heydense Tweede Paasdag en Sergeant David SharpBurgerservicenummer en Pim KaperHarvard University Cambridge Massachusetts 2012 De 74ste verjaardag van Hare Majesteit de KoninginEerste depot handelsmerk tien jaar verlengdKen Wharfe, Richard Kay en Andrew Morton en Eton en Eton College.