INZAKE HET KREMLIN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 11 SEPTEMBER VANAF 1996

Het is mijns inziens volstrekte non sens dat de Russen in het Kremlin niet zouden meewerken aan het onderzoek naar de aanslag op de MH 17. Zeker niet nu de Groningse gaskraan wordt dichtgedraaid en zij zeker hun gas zullen willen leveren aan Nederland. Na het zien van dit optreden van een Russische zanger gaan mijn gedachten terug naar het bezoek dat wij op 30 maart 2002 in Moskou brachten aan een restaurant in de Arbat teneinde te gaan lunchen. Er trad een fantastische Russische zangeres op en ik was er graag gebleven. Het restaurant ademde de oude sfeer van weleer. Uit de tijd van Tsjechow, Tolstoi en Dostojewski. De rest van mijn hoofdzakelijk uit Spanjaarden bestaande groep besloot echter het restaurant te verlaten waardoor wij uiteindelijk in een restaurant terecht kwamen waar Vladimir ook regelmatig kwam eten getuige zijn foto’s aan de muur.  Dat was hier minuut 17:56.  En vergeet Het Zwanenmeer niet. Van Tsjakowski. Ik heb steeds De Koninklijke Weg bewandeld.  Zoniet De Keizerlijke Weg. Daar kan ik niet op terugkomen. Dat zou verraad zijn aan mijzelf.  Het is een voortdurend investeren geweest. Met dank ook aan mijn Spaanse collega’s Die adellijke feesten. Altijd geïnspireerd om iets bijzonders te doen. Daarbij denk ik ook terug aan ons feest in Burgos. Dat zijn momenten om elkaar te leren kennen. Veel liefs uit Moskou. Ook een leuke Italiaan: Volare Domenico Modugno.  De vijfde dag in Athene: Vouliagmeni en Plaka. Domenico Modugno: Piove.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn documenten d.d. 10 september vanaf 1996 mijn documenten d.d. 11 september vanaf 1996 Brief aan de Directeur van de Centrale Recherche Informatiedienst 1997 Message on behalf of the Ambassador of The United Kingdom in The Netherlands 1998 Caesar 2000 Big Brother is back 2002 Royal review 2003 Geweigerd 2005 The final question 2007 Opnieuw Trevor Rees Jones 2009 Huis de Voorst 2010 Veertien jaar 9/11 2011 Mr Abraham Moszkowicz en het gelijk van Maarten van Rossem 2012 Districten NIOW-Talen 1981-1987.