ALGEMENE BESCHOUWINGEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 19 SEPTEMBER VANAF 1996

Ik kijk nu naar de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer der Staten Generaal en herinner mij nog de eerste woorden van mijn coach Teun Leuftinck tijdens de eerste cursusdag van de Baak/Nieuw Elan tijdens onze eerste wandeling in 1988 over de Koningin Astridboulevard in Noordwijk: “John. Je moet eerst jouw tuintje wieden”. Dat tuintje was Het Koninkrijk der Nederlanden. Daarom heb ik ook De Koninklijke Weg bewandeld. “Bouw alleen op jezelf en op niemand anders!” heeft Liesbeth mij gezegd bij mijn vertrek uit Noordwijk. En dat heb ik ook steeds gedaan.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn documenten d.d. 18 september vanaf 1995 mijn documenten d.d. 19 september vanaf 1996 De nieuwe golfbewegingGerookte Zalm 1997 Korte terugblik op de herdenkingsdienst voor Diana in de Kloosterkerk aan het Lange Voorhout te ‘s-Gravenhage 1998 Uw bedankbrief (2) ter attentie van Minister Hans Wijers van Economische Zaken van het Koninkrijk der NederlandenCervantesproject ter attentie van Dr Peter Jan SlagterHarten troef 2000 Tweede Gouden Eeuw 2002 My family 2004 Brug naar de toekomst 2005 Klantvriendelijkheid 2007 Het speelveld is uitgezet en de wedstrijd kan beginnen 2008 Garage Scholten 2009 Noordwijk aan de zuidkust 2010 Veertien jaar na mijn eerste State of the UnionVeertien jaar na mijn First State of the Union 2011 NieuwElan, Althorp Palace en mijn eerste “State of the Union”Vernieuwing en instandhouding handelsmerk Instituto CervantesVernieuwing Benelux-registratieOp De Hoogte en 2012 Het landgoed van Julio Iglesias.