HET LICHT OP ZWOLLE EN MIJN VERBINDENDE ELEMENTEN D.D. 23 SEPTEMBER VANAF 1998

Mijn gesprekspartner tijdens de koffie van gistermorgen liet mij weten dat hij ooit een managementopleiding bij de Baak heeft gevolgd en thans woonachtig is in IJsselmuiden in de directe omgeving van Zwolle. Hij heeft mij met zijn echtgenote de lift gegeven naar de ‘romería’ in Torremolinos en de auto geparkeerd bij het Palacio de Congresos. Dat was voor mij aanleiding hem in kennis te stellen van mijn Spanjeproject dat op 1 september 1989 in Hotel Wientjes in Zwolle van start is gegaan en vandaag aansluitend aan mijn bericht Tussen Hemel en Aarde en Het Licht op Saint Tropez mijn documenten te memoreren waarin Zwolle is vermeld:

Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux Regio-indeling NIOW-Talen 1981-1987Regio-indeling en cursusplaatsenCervantes Holding (Nederlands)GespreksafsprakenNeuzen in dezelfde richtingAfspraken institutenAfspraken met instituten (1)Jouw laatste briefwisseling met Liesbeth HalbertsmaInzake het rapport van bevindingen van een ombudsvrouwMijn dierbare collega en de hakdagprocedureIntegriteit en rode rozenVerschillen van inzichtenDe zaak NIETS B.V.Nieuw Elan Internationaal – OntwikkelingslandenHotel Wientjes in Zwolle en het CervantesplanBeleidsplanOntwikkeling SpaansTweede Paasdag op De WellenkampCongratulaciones al Presidente del Gobierno del Reino de EspañaDeclaratieEarls of Van der HeydenStarter van het jaar 1997Algemene beschouwingen 1998The lady strikes againNacht van NijmegenMijn declarabele daadwerkelijke ontwikkelingskostenNederland/ArgentiniëNieuwsbrieven 009 en 010The sixth anniversary of my first engagement after my divorceTerugblikken en vooruitzienKiezen van een uitgever en sponsoringHelp de adel in het zadelThe invisible managerHet Suideras en Huis BaakDe grootste NijmegenaarHet Instituto Cervantes Benelux in BrummenMet open armenNieuw Elan Internationaal¡Hola!Coquille de St. JacquesNieuwe statistiekRetour Nijmegen-BrummenElizabeth IIIRoyal Fortis SantanderDe geur van appels en sinaasappelsIk geloof in jou en mijBrief Ik geloof in jou en mijPaul Burrell gehoordExperience the digitalized world of J.L. van der HeydenDe vuist van CervantesCompanies House en het Haags Juristen CollegeEen bijzonder weekend met de pianomanInauguratie President Barack Obama van de Verenigde Staten van Noord-Amerika op 20 januari 2009Grouw in FrieslandBericht van Sint NicolaasVan Wassenaar naar Middelburg (1)Informatievoorziening maart 2010Van Wassenaar naar Middelburg (2)Rapportage aan Thomas TriebelsIvo Opstelten informateurInfo verzonden aan nieuwe regeringKabinet Rutte kan aan het werkBezoek aan Grouw in Friesland: Neuzen in de wind en Candle in the windSauna De Heuvelrug en de LionsJaime Alfonsín, Secretario del Príncipe de AsturiasHeinekenborrel Amsterdam en de Keizer KarelprijsDe HMKB en de knipoog van Steven Spielberg en Parlementsverkiezingen in Nederland.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 23september vanaf 1998 Oproep aan de vereniging van eigenaren van het pand Neude30 in Utrecht 2001 Ondernemerskwaliteiten 2002 Extra gift aan de Voorzitter van het Internationaal Parkinson Fonds te Hoofddorp 2004 Uw kerstkaarten ter attentie van de Directeur Multiple Sclerose Internationaal 2005 ‘t Goude Hooft 2007 Romería de San Miguel 2008 Felderhof 2009 Tercer congreso internacional de la Federación Internacional de Asociaciones de Profesores de Español en Cádiz (2009)Terug in Cádiz na zeven jaar 2010 Een droom van gerechtigheidMis momentos sagrados de 1992 para Enrique Caro 2011 Algemene beschouwingen en de onderwijsraad en 2012 Romería de San Miguel 2012 en het Paarse Hart.