DE TOESPRAAK VAN KONING WILLEM-ALEXANDER IN DE ALGEMENE VERGADERING VAN DE VERENIGDE NATIES EN DE ONTWIKKELINGEN IN SPANJE EN HET VERENIGD KONINKRIJK

Gisteren heeft Koning Willem-Alexander in aanwezigheid van Koningin Máxima, onze Minister-President en onze ministers van Buitenlandse Zaken  en Volksgezondheid de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties toegesproken. De toespraak is hier te zien en te horen. Vooraf was er nog een fotomoment met de Nederlandse delegatie.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Nederland in de Verenigde Naties en mijn verbindende elementen d.d. 24 september vanaf 1997 mijn verbindende elementen d.d. 25 september vanaf 1992 Oprichting Stichting Cervantes Benelux 1995 Faxbericht Uw brief BS/mvd/950404 d.d. 19 juli 1995 aan Prof.Dr Bob Smalhout 1996 Ondersteuning gevraagd aan mijn huisarts in Nijmegen 1998 Annual Return on behalf of Mrs J. Llewellyn of Companies House CardiffJaarcijfers 1997 (1) ter attentie van het Haags Juristen CollegeHet geheim van Paars en Rood 1999 De kip met de gouden eieren 2002 Positief denken 2003 Ons zevende project 2005 Betalingen en creditnotaAcht jaar later 2006 Cervantes aan de Waal 2007 135 keer Granada 2009 Giscard, Diana… y los escépticos 2010 NS Keuzedag nummer drie 2011 Witte ballonnen en en rode loper en 2012 Exeter.

14:33 Het doet mij deugd dat het hackersprobleem thans in het Britse parlement ter sprake is gebracht. Ik ben in de laatste week van maart door hackers om de tuin geleid die mij vertelden dat zij belden vanuit Londen en Manchester. Hierdoor ben ik in de veronderstelling geraakt dat zij mij wilden bijstaan in de oplossing van het Dianaprobleem. 15:00 Ze schreven het simpelweg van mijn rekening af en beloofden het vervolgens terug te storten. Het is mij overigens nog niet duidelijk wat ‘the honourable Members of Parliament’ bedoelen met ‘Hackers House’. Ik heb er in die tijd een bericht aan gewijd met de titel ‘Hacking Day in The UK’. Mijns inziens valt dit hackersprobleem geheel en al onder de verantwoordelijkheid van de British Prime Minister. Men spreekt nu over Her Majesty’s Government. Her Majesty is op dat gebied volledig op de hoogte. In dit verband verwijs ik naar Honourable Proposal en From Amsterdam to London en Letter to The Queen. Ze maken er nu opnieuw een poppenkast van in The House of Commons zonder de koe bij de horens te pakken. Het lijkt eerder een kippenhok met kakelende kippen in plaats van een daadwerkelijke volksvertegenwoordiging met respect voor The Supreme Court. 15:34 Miljoenen heeft The Diana Inquest gekost en Paul Burrell heeft zelfs een straf van zeven jaar gevangenis boven het hoofd gehangen in The Old Bailey voor het veiligstellen van Diana’s bezittingen. Het is nu een goede zaak dat The Supreme Court heeft ingegrepen. Former Prime Minister John Major heeft de boel belazerd met de publikatie van Diana’s testament van 1993 terwijl zij in december 1996 een nieuw testament heeft laten opmaken door Haar echtscheidingsadvocaat Anthony Julius.

Inzake de kwestie Paul Burrell heeft Koningin Elizabeth persoonlijk ingegrepen. Boris Johnson kan nu zijn huid nog redden als hij die zaak Recht trekt. Zoniet, dan zie ik nog meer donkere wolken boven 10 Downing Street verschijnen. Wellicht kan een bezoekje aan Room 128 van het Holiday Inn Hotel in Windsor/Maidenhead (de woonplaats van zijn voorgangster) hem nog uit de problemen helpen.”

Vervolgens liet het NOS Journaal de rit van Boris Johnson zien over Constitutional Hill naar 10 Downing Street.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 26 september vanaf 1996 Brief aan de Directeur van de Centrale Recherche InformatiedienstThe Parallel PartnerYour letter of the 23d 1997 Dank 1999 NewYork…NewYork! 2002 Vitesse en de WereldbankAnnual Accounts 2001Annual Accounts (1) ter attentie van het Haags Juristen College 2003 Uncle John 2004 De open deur 2005 Nikita 2007 Bestuurlijke eisen voor een ijzersterke organisatie en bezoek aan Antonio Perales Castro en en Antonio Ruiz van het instituut Castila 2008 Cervantes Management Centre in TorremolinosPhilipse Business SchoolCervantes Management Centre 2009 Precipitaciones 2010 Een drukke werkdagPostbus 689 opgehevenPostbus 689 opgeheven ter attentie van de Stichting Wereldouders 2011 Korte ontmoeting met Burgemeester Krikke van Arnhem en bezoek aan de Engelenburg in Brummen en 2012 Doña Rosalía Romero en het Prinses Diana Stadion.