MIJN DOCUMENTEN D.D. 27 SEPTEMBER VANAF 1997

Na verzending van Overlijden Jacques Chirac, mijn communicatie van gisteren en het licht op ABN-AMRO zag ik de herhaling van de bijzondere aflevering van Blauw Bloed van het afgelopen weekend. Vervolgens heb ik deze aantekeningen gemaakt: “20:29 Pedro Sánchez is ook aanwezig in de UN. 20:30 Een mooi platform om de touwtjes aan elkaar te knopen. 20:43 In dit verband heb ik al een uitnodiging gekregen om naar Madrid te komen. Zodra ik een uitnodiging van de Spaanse regering ontvang om een samenwerkingsovereenkomst te tekenen hoop ik van die uitnodiging gebruik te maken. Ik heb Pedro Sánchez volledig op de hoogte gesteld van mijn beleidsplan. Leuk om deze beelden weer terug te zien. Het Geheim van Huis ten Bosch en Het Geheim van de VN blijkt dus hetzelfde geheim als ik op de woorden van Mark Rutte moet afgaan. 21:38 Ik ben nog het meest geraakt door de kus van President Macri van Argentinië aan mijn eertijds beoogde Argentijnse beleidsmedewerkster. Thans Koningin. In dit verband volg ik ook met veel belangstelling de beraadslagingen in het Lagerhuis. 21:39 Ik mis wel Boris Johnson in de zaal. 21:85 Hij moet mijns inziens ook de weg weten in Kensington High Street. Dan kan hij meteen even bij de heer Cottrell langs van NatWest. 22:25 In dit verband kijk ik naar dit memo. 22:45 Ik ontvang uit The Houses of Parliament thans het bericht ‘The Proceedings will start shortly’. Tijd om knopen door te hakken aan de overkant van het strand van Noordwijk en onze rechten te erkennen! 23:01 Ik blijf nog even op. Want de discussie gaat nu over ‘Controle by Her Majesty over The Constitution’. Daar draait alles om. Ik vind dat men van Koningin Elizabeth onmogelijk kan verwachten dat Zij op Haar leeftijd nog gaat werken aan een Britse grondwet. Want die bestaat eenvoudigweg niet. Het enige juridische kader waarbinnen de Britse samenleving zich beweegt is The Bill of Laws van King William of Orange. William heeft inmiddels een goede opvoeding genoten op Eton College en op de Schotse Universiteit van St. Andrews. Hij is mijns inziens de enige die deze Britse ‘turnmoil’ tot een goed einde kan brengen. En zonder grondwet kan men mijns inziens nooit een besluit nemen om de Europese Unie te verlaten. Daarvoor ontbreekt immers de grondwettelijke basis. Ik denk niet dat Willem III  vanuit Paleis Het Loo in Apeldoorn en Kensington Palace ooit heeft gedacht dat het zover zou komen. 23:42 Ter bevestiging.”

Hierna ben ik gaan slapen met een orerend oerconservatief parlementslid in een leeggelopen Lagerhuis op mijn netvlies. Als een roepende in de woestijn.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 27 september vanaf 1997 Mailing 1999 Van Cutsem 2000 Heydens karwei 2002 Wij Heeren van Heyendael 2003 Liesbeths maten 2004 Forever yours 2005 Zuid-Afrika 2006 Bezoek aan Loenen 2007 De opening van het FIAPE-congres in Granada door Prof. Dr Walter Bernecker en ontmoeting met oude bekenden 2008 Bericht uit de Keizer Karelstad inzake Philipse Business School 2009 Terug uit Cádiz 2010 Aan de vooravond van een nieuwe Nederlandse regeringRetour Vlissingen-Nijmegen 2011 Thom de Graaf vertrekt als Burgemeester van Nijmegen en 2012 Als de dag van toen.