HET LICHT OP HOTEL BYBLOS, HARVARD, HARVARDSHIRE EN DE VIERING VAN HET LEIDS ONTZET IN FUENGIROLA EN MIJN VERBINDENDE ELEMENTEN D.D. 4 OKTOBER VANAF 1996

Na verzending van Het Licht op Hartmut Stoesslein, Andrew Morton en mijn verbindende elementen d.d. 3 oktober vanaf 1999 heb ik gisteravond tot middernacht de beraadslagingen gevolgd in The House of Commons. Dat heeft geleid tot deze bespiegeling: “Ik heb de ontwikkelingen als eigenaar van de door de Britse Companies Act 1985 geregeerde Limited Company Instituto Cervantes England and Wales op de voet gevolgd en geconcludeerd dat er maar één oplossing is: Nieuwe verkiezingen en een tweede referendum. Allebei op dezelfde dag. Als de bevolking opnieuw kiest voor een vertrek uit de EU dient dat ter bevestiging. Mochten ze kiezen voor ‘remain’ dan is het probleem ook uit de wereld en kan men weer overgaan tot de orde van de dag. Ik ben blij dat The Supreme Court heeft ingegrepen. Ik heb ooit eens een belangrijk gesprek gevoerd in Hotel Byblos bij Mijas met twee echtparen uit Noord-Ierland en de Verenigde Staten. Men vroeg mij toen ¨Heeft jullie koningin net zo weinig te vertellen als die van ons?”. Wij hebben hier in Spanje een koning die het parlement kan ontbinden en nieuwe algemene verkiezingen uitschrijven. Dat heeft Felipe vorige week nog gedaan. Er komen hier nieuwe verkiezingen op 10 november. Daar kan het Verenigd Koninkrijk een voorbeeld aan nemen. De wijze van vergaderen in het  Britse parlement lijkt nog middeleeuws. Uit de tijd van de Magna Charta van King John in Runnymede. Het is als een kakelend kippenhok. Ik heb wel veel waardering voor John Bercow (Mr Speaker) om dat gekakel onder controle te houden. In het Nederlandse parlement wordt er beschaafder vergaderd. Dat is vooral te danken aan onze voorzitter van de Tweede Kamer.”

In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Hotel Byblos is vermeld van  Selling of my book throughout the whole of Spain tot aan Jaime Alfonsín Secretario del Príncipe de Asturias y El Rey Don Juan Carlos de España.

In dit verband zag ik John Bercow aan de Universiteit van Harvard en memoreer ik mijn documenten waarin Harvard is vermeld: Cervantes Verenigde Staten van Noord-AmerikaCervantes Estados Unidos de America del NorteBusiness Plan Cervantes United States of Northern AmericaFax message to Mr Alan Beer of NatWest in FolkestoneSo your ex-friend is engaged already in AmericaNext actions have to be takenBaak-kring/CervanteskringLiesbeth Halbertsma: “Ik laat John niet voor joker gebruiken”Arreglo amistoso verzonden aan de Minister-President van SpanjeGeen kompassen meerEen laatste kattenbelletjeReis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en DoornenburgBack to AlthorpDe mannen van Diana Deel 2De gustibus non est discutandumDe Da Vinci CodeJohn Kotter7 tot en met 12 februari 2008Valentijnsdag 2008Mr Abraham Moszkowicz en het gelijk van Maarten van RossemHarvard University Cambridge MassachusettsPiet Hein Donner Onderkoning of Collega?Sociale Zaken, Werkgelegenheid en koninklijke ontwikkelingenLibris Literatuurprijs voor A.F.Th. van der HeijdenCanada, De Koninklijke Weg en Alexander PechtoldOpsomming documenten met betrekking tot Mr Abraham Moszkowicz en Alexander Pechtold Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 4 oktober vanaf 1996 Gelukwens aan Drs W.T. van Gelder en Mr A.C. de Ru van de Roosevelt Stichting 1997 Starter van het jaar 1997 1998 Gedeelde smart is halve smart 2002 L@rix Technology Group 2003 Information is the business 2004 I hope you don’t mind 2005 Doornenburg 2006 Transparantie 2009 Victory Boogie Woogie ter attentie van de Heer Johan L.L. Agricola van Kasteel Landgoed Engelenburg te Brummen (Nederland) 2010 Moszkowicz en de hondenbelasting 2011 Drie jaar na de reünie van de School Reserve Officieren Cavalerie (SROC) te Amersfoort 2012 Bezoek aan Nederland.