IN MEMORIAM PRESIDENT JACQUES CHIRAC VAN FRANKRIJK

Na verzending van Het Licht op Hotel Byblos, Harvard, Harvardshire en de viering van Het Leids Ontzet  in Fuengirola en mijn verbindende elementen d.d. 4 oktober vanaf 1996 was ik ik volledig de gemaakte afspraak voor de viering van het Leidens ontzet vergeten. Ik werd hierop geattendeerd door onze voorzitter van de NCCS. Hierop heb ik hem deze reactie gestuurd: “do 3 okt. 18:07  aan Marian, Wilmar Dom, dom, dom. Ik ben in de veronderstelling geweest dat het morgen is. Al mijn verslagen van het Leidens ontzet heb ik namelijk vermeld in mijn berichten van 4 oktober. Verder geen probleem hoor. Ik wilde Marianne Groeneveld net complimenteren met de leuke foto die jullie van haar hebben gepubliceerd in het prachtige jubileumnummer van de DVH. Marianne heeft mij gevraagd om te komen filmen op 13 oktober. Ik was dus helemaal in de wolken. Dat overkomt mij wel vaker zoal s op 30 april 1997 in Londen. Waardoor ik toen in Parijs terecht ben gekomen in plaats van Brussel. In dit verband heb ik vanmiddag naar de begrafenis van Jacques Chirac zitten kijken. Met goede bekenden als Bill Clinton, Vladimir Poetin en de voormalige Franse presidenten Giscard d’Estaing, Sarkozy, François Hollande en de voormalige Franse ministers Jospin en De Villepin. Daarbij heb ik geconstateerd dat het gezicht van de echtgenote van de huidige president Macron een opmerkelijke gelijkenis vertoont met de maskers die mij op 7 mei 2006 voor de Sacré Coeur de Paris zijn voorgetoverd. Ik heb mij dus niet hoeven te vervelen als voormalig directeur van het Frans-Spaans Instituut en bij leven en welzijn zien wij elkaar op zondag 13 oktober in het voormalige Hotel Beatriz. Jammer dat ze die naam hebben veranderd. ¡Hasta luego! John”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin de heer Chirac is vermeld: Nu Brand weer (2)Relatie Nederland-Frankrijk (1)Relatie Nederland-Frankrijk (2)Rolls Royce Silver SeraphMachtsverschuivingenHet geheim van UtrechtKampioenselftalCervantes Management GroepNo profit like non profitGesprek met de heer CasaubonWisselende contactenOver the border via Durham terug naar de overkantBuilding the holding IIBuilding the European UnionFatsoensrakkerijRetour Nijmegen-‘s-GravenhageStaatsbezoek van President Chirac van FrankrijkQuestion 28 De proef op de somVerkiezingsuitslag NederlandRetour Nijmegen-Wassenaar IKoninginnendag 2000 in LeidenPoppetjes aan het dansenContinuing StoryClaim op HarrodsStabiliteit en daadkrachtHij is wel goed Jan ToetBilderberggroepHemelbedClub met nieuwe mensenDe Droom van Rood en GeelDe grootste NijmegenaarNederlands Centrum voor Directeuren en CommissarissenJa of nee, Felicia?De rit naar luchthaven Le BourgetTweede brief uit ParijsDe Da Vinci CodeEen Koninklijk PredikaatOver de liefdeNS Keuzedag extra met bezoek aan de Tweede Kamer der Staten Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden het Symposium Duurzaam ondernemen over grenzen heen.

Als ik nog eens trouw Trouw ik in De Paauw Te Wassenaar. Goed weekend Jean Lambert de la Bruyère Torremolinos.