GOVERNING IS LOOKING AHEAD, HET LICHT OP AMARAGUA EN MIJN VERBINDENDE ELEMENTEN D.D. 5 OKTOBER VANAF 1992

Na verzending van  In memoriam President Jacques Chirac van Frankrijk had ik mij vandaag voorgenomen om een saunabezoek te brengen aan Hotel Amaragua. Aangezien huidig Brits Prime Minister Boris Johnson de datum 31 oktober 2019  tot deadline heeft uitgeroepen heb ik ervoor gekozen om mijn tijd goed te gebruiken en werk nu onder het motto van het bekende thema Regeren is vooruitzien ofwel Governing is looking ahead aan mijn document voor die dag onder de titel  Deadline woensdag 31 oktober. Desalniettemin maak ik u graag deelgenoot van mijn documenten waarin Amaragua is vermeld als vertrekpunt van mijn activiteiten hier in Andalusië vanaf november 1985.

Amaragua is vermeld in: Canada, De Koninklijke Weg en Alexander PechtoldVan Valladolid tot Buenos AiresPaars en Oranje, Goud, Zilver en BronsO, o Den Haag mooie stad achter de duinenAlexander Pechtold Minister-President van het Koninkrijk der NederlandenHernieuwde aandacht voor de horoscoopVijftiende sterfdag van mijn Britse partner en Prinsjesdag 2012.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 5 oktober vanaf 5 januari 1992 Toekomstplannen 1993 Depressies 1998 Voortgangsrapportage 1999 Fietspad, dus niet brommen 2000 Staatsaangelegenheden 2002 Alumnidag 2002 2003 The Daily Telegraph 2004 Slotstuk en nieuw begin 2006 Investeren in de toekomst door Karien van Gennip en Bruno Bruins 2008 Reünie School Reserve Officieren Cavalerie (SROC) 2009 De gelederen sluiten 2010 Kathleen Ferrier over de streep 2011 President William Jefferson Clinton Best President of all times en 2012 Bezoek aan Nederland.

P.S. Ik heb zojuist vastgesteld dat het televisieprogramma ‘De rijdende rechter’ niet meer wordt uitgezonden vanuit Slot Zeist.