VACATURE IN BUCKINGHAM PALACE, HET LICHT OP CANADA, PAULINE KRIKKE STAPT OP ALS BURGEMEESTER VAN DEN HAAG EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 6 EN 7 OKTOBER VANAF 1993

16:40 Na verzending van Governing is looking ahead, Het Licht op Amaragua en mijn verbindende elementen d.d. 5 oktober vanaf 1992 las ik dit bericht in De Telegraaf:

Queen Elizabeth zoekt paardenverzorger Altijd al de paarden van de Britse Koningin Elizabeth (93) willen verzorgen? Buckingham Palace heeft een vacature openstaan voor iemand met een passie voor paarden. Voor een loon van omgerekend zo’n 22.400 pond (zo’n 25.000 euro) per jaar én woonruimte op Buckingham Palace, zul je verantwoordelijk zijn voor de training van de paarden, het opruimen van de royale drollen van de vierbenige dieren en de nodige schoonmaakklussen rondom de koninklijke stallen. Daarnaast heeft de potentiële paardenverzorger, waarvan verwacht wordt dat die de nodige ervaring heeft met zowel het rijden als het mennen, de kans om een rol te spelen bij ceremoniële evenementen. De koningin heeft naast de diverse paarden voor de ceremoniële evenementen, ook een aantal Fellpony’s op stal staan. Zelf wordt de 93-jarige vorstin nog weleens op de rug van een van haar paarden gespot tijdens een buitenritje.”

Ik ken wel iemand die daarvoor in aanmerking komt. Zij heeft ooit een dressuuropleiding van een jaar gevolgd in Henley-on-Thames. Ik denk echter dat zij niet erg tevreden zal zijn met het voorgestelde salaris. Met die gedachte ben ik vanmorgen met de trein van 08:53 naar Los Boliches getogen voor de kerkdienst van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol onder leiding van Ds Dick Moes uit Langley, British Columbia in Canada. Het werd een spetterende preek die ik mij nog lang zal heugen. Eerder een Noord-Amerikaanse presentatie in een Nederlands jasje. Met de trein van 11:23 ben ik vanuit Los Boliches naar Torremolinos teruggekeerd waarbij ik nog een vrij ernstige val heb gemaakt bij het op het moment van vertrek betreden van de trein.  Vanuit deze achtergrond heb ik een overzicht geproduceerd met mijn documenten waarin Canada is vermeld beginnend met Cervantes Verenigde Staten van Noord-AmerikaCervantes United States of Northern AmericaCervantes Estados Unidos de America del Norte en eindigend met Mijn 65ste verjaardag.

Nu de aandacht op de Nederlandse televisie uitgaat naar Rembrandt van Rijn kan ik  natuurlijk niet nalaten om de aandacht te vestigen op zijn tijdgenoot Jan van der Heyden en ,ijn documenten d.d. 6 oktober vanaf 1997 Report 38 to Earl Charles SpencerDomplein ter attentie van Prof.Dr. J.G.KnolAgendavoorstel 1998  Rekeningnummer 2445588 ter attentie van de heer S. Roekalea van de belastingdienst particulieren te Heerlen 1999 ING financier 2000 Building bridgesKroonjaar 2000 2002 Haring met wittebrood en hutspot 2003 Mijn mobiele telefoon 2004 Doorbraak 2005 Winning notifications 2006 Gesprek met Steven Spielberg 2007 Bericht uit de Keizer Karelstad 2008 Start van het Cervantes Management Centre in Torremolinos 2009 Bedrijfscommunicatie 2010 Rondom Het Gouden Hoofd 2011 King Arthur en 2012 Alumnidag Radboud Universiteit.

19:35 Ik heb kennisgenomen van het nieuws dat Pauline Krikke haar functie neerlegt als Burgemeester van Den Haag. Ik betreur dit ten zeerste. Ik beschouw haar als één van mijn belangrijkste vertrouwenspersonen als gemeentebestuurder van de Residentie. Daarom memoreer ik mijn correspondentie waarin Pauline Krikke is vermeld: Klokken van de keizerPurple Heart OperationBaakkring/CervanteskringPaasverslag 2004 voor Liesbeth HalbertsmaBij jouw vijftigste verjaardagRoyalties Candle in the WindSoestdijk of BrummenOp weg naar 18 juli 2010Ontmoetingsavond van 25 maart 2010Earl Charles Spencer, Thom de Graaf en de Oranje damesHet Orakel van FrigilianaRetour Vlissingen-NijmegenWat nu, wat nu zei PichegruVitesse en het beleidsplan Cervantes.

En mijn documenten d.d. 7 oktober vanaf 5 januari 1993 Probleem Liesbeth 1996 Support to Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales 1997 Samenwerkingsvoorstel SpanjeFaxbericht Samenwerkingsvoorstel SpanjeLegale Rechten 1998 WatermanagementHaarzuilens 1999 Drijber 2002 In Memoriam Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Claus der Nederlanden 2003 Retour Nijmegen-Soestdijk 2005 Alle ogen zijn gericht op… 2007 Viva España en het Instituto Cervantes BeneluxClaim No.7 JN 21469 on behalf of DSG Retail Ltd Legal Retail Recoverie Hemel Hempstead Hertfordshire(2) 2008 Het woord is thans aan Hans Wijers en Wouter Bos 2009 Mantelpakje 2010 Een dag in het teken van D66 2011 Van hoofdlijnen naar nitty gritty details en 2012 Bezoek aan Nederland.