27 JAAR STICHTING CERVANTES BENELUX, HET LICHT OP ROB JETTEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 9 OKTOBER VANAF 1992

Gisteren was het 27 jaar geleden dat de Stichting Cervantes Benelux is opgericht op het kantoor van Nauta Dutilh in Amsterdam. Van Ds Dick Moes ontving ik bericht dat hij en zijn echtgenote Elsina veilig zijn aangekomen in Vancouver en ‘Goedemorgen Nederland’ meldde vanmorgen dat Rob Jetten een jaar geleden het voorzittersschap van D66 heeft overgenomen van Alexander Pechtold en de strijd om het leiderschap van D66 thans gaat beginnen. In dit verband ontving ik vermoedelijk een uitnodiging voor een gehoortest. Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Op weg naar deadline 31 oktober en mijn documenten d.d. 8 oktober vanaf 1996 mijn documenten waarin Rob Jetten is vermeld: Gesprek met Mevrouw Drs Eveline Vos Fruit, de ledenvergadering van D66 Nijmegen en het eerste Britse verkiezingsdebatBoris van der Ham en Het ValkhofPleidooi voor Paars van Alexander PechtoldPaars Plus Ultra ofwel verslag 2010 week 25Zomerconcert Alive Black Gospel ChoirProcedures bij een huwelijkOntmoetingen in het Stadhuis van NijmegenTerug uit Granada.

En mijn documenten d.d. 9 oktober vanaf 1992 Oprichtingsacte Stichting Cervantes Benelux ter attentie van de Heer A. Veltman 1996 British Heart Foundation 1997 Procedure 97 / 2152 BELEI R08 II G 32 ter attentie van de Griffier van de Arrondissementsrechtbank Utrecht Sector Bestuursecht 2000 Brief aan Loek van Munster, ofwel “The Kingmaker” 2005 Onder De Keizerskroon 2006 Einredacteurs voor Foco nodig 2007 My Number Two 2009 Dutch-American Heritage Day 2009 en 2011 Nijmegen-Torremolinos.