HET LICHT OP LEVENDE TALEN, DE ASOCIACIÓN EUROPEA DE PROFESORES DE ESPAÑOL EN MIJN VERBINDENDE ELEMENTEN D.D. 11 OKTOBER VANAF 1994

Ik ontving gisteren van de penningmeester van Levende Talen een betalingsherinnering. Deze is thans voldaan waardoor mijn vanaf 1975 daterende lidmaatschap kan worden gecontinueerd. Ook is er een nieuw boletín van de AEPE. Ik lees hierin

“Boletín de octubre de 2019 -17 Algunas decisiones tomadas en la Asamblea Ordinaria de la AEPE (San Sebastián) •John  van  der  Heyden pone a disposición  sus  videos. El Presidente se compromete a hacerse cargo de la propuesta y proceder, con la ayuda del autor de los mismos, a organizarlos para quienes deseen acercarse a las conferencias, siempre con la reserva que suponen las normas de protección de datos. Si algún aepeísta se muestra interesado en ayudarnos, su colaboración sería bienvenida”.

Hier ben ik erg blij mee. Het zou immers zonde zijn om al het videomateriaal dat ik vanaf het congres in Valladolid in 2005 tot op heden heb geproduceerd ongebruikt op een grote hoeveelheid DVD’s opgeborgen blijft in een ‘estuche’. Vanuit deze achtergrond vervolg ik mijn verslaglegging per dag van de activiteiten die ik vanaf 1991 – met al hun pieken en dalen – voor de ontwikkeling van onze Cervantesorganisatie heb verricht en memoreer dehalve aansluitend aan mijn bericht  Koning Willem-Alexander, Koning Felipe, Vattenfall, mijn documenten d.d. 10 oktober vanaf 1994, Het Licht op Boekelo en dressuur mijn verbindende elementen d.d. 11 oktober vanaf 1994 Correctie ter attentie van Dr L. Panhuysen van het Radboud Universitair Medisch Centrum te Nijmegen 2003 Portemonnee gestolen 2004 El cochinillo feroz 2005 Terug uit Nederland 2006 Brieven inzake de Cable Turtle of Purple 2007 Royal Fortis Santander 2010 Rondom Paleis Huis de Voorst te Eefde en 2011 De Monarchie in De Lift.