MIJN DOCUMENTEN D.D. 14 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991

Aan voormalig statutair directeur Liesbeth Halbertsma van het VNO/NCW Management Centrum de Baak, de Secretaris/Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux, Voorzitter Danielle Siems van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, Drs Dirk Tuin van de Vereniging van Leraren in Levende Talen, Blanca Cano González Spaans Levende Talen, Drs Léontine Freeve de Vrijer van de Asociación Europea de Profesores de Español, Wilmar Bliek (Voorzitter) van de Nederlandse Club Costa del Sol, Piet Visser van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol, Hans Wohl van de Vierdaagse van Marbella  en Drs M.F.A. van der Heijden in verbondenheid met de Koninklijke Huizen en Regeringen van Nederland, België, Luxemburg, Spanje en het Verenigd Koninkrijk

Waarde Vrienden en Collegae

Na verzending van De Nederlandse Club Costa del Sol viert feest heb ik aan dat feest deelgenomen. Het is een fantastisch feest geworden in het Hotel IPV Palace in Fuengirola met 250 deelnemers met als hoogtepunten de optredens van Magic Unlimited, Tineke Schouten en de Gypsy Bros. Mijn hartelijke gelukwensen gaan hierbij uit naar het Bestuur van de NCCS en al hun medewerkers die dit festijn tot een onvergetelijke gebeurtenis hebben gemaakt en van begin tot einde tot in de puntjes verzorgd. Ik heb er een mooi videoverslag van gemaakt en na afloop van het optreden van Tineke Schouten nog even met haar van gedachten gedachten kunnen wisselen over onze ervaringen in Utrecht en op de Baak in Noordwijk. Zij liet mij weten al haar 24 shows op de Baak te hebben voorbereid. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 14 oktober vanaf 5 januari 1991: 1996 Uw schrijven 567/96/cvb 1997 Uw stukkenFaxbericht Commissie Knol (1)Brief Commissie Knol (1) 2002 Rechtszaak Paul Burrell 2003 Instituto Cervantes Benelux 2004 Een kern van waarheid 2005 e-Nederland Congres 2006 Vier jaar na de eerste rechtszitting van Paul Burrell 2007 El Quijote en la Televisión Española 2008 Bodemprijs honderd miljoen 2010 Installatie kabinet Rutte-VerhagenMaxime VerhagenMarja van Bijsterveldt-Vliegenthart 2012 Vierde dag Vierdaagse Marbella