HET LICHT OP SCOTLAND YARD, MIJN DOCUMENTEN D.D. 22 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991, HET LICHT OP 10 DOWNING STREET EN HET ‘PLAN B’

Na verzending van Het licht op Marbella, onderzoeksrechter Baltasar Garzón en mijn documenten d.d. 21 oktober vanaf 5 januari 1991 vernam ik in het nieuws van BBC1 dat in India twee criminele callcenters zijn ontmanteld en hun medewerkers zijn gearresteerd waaronder een Russisch sprekende medewerker. De beschrijving van de gebeurtenis kwam exact overeen met mijn verklaring aan de Bank ING van 9 september 2019 en met de desbetreffende aangifte op het poltiebureau van Torremolinos op 7 mei 2019 als beschreven in Atestado 9361/19. Ik heb de Spaanse politie daarbij nadrukkelijk geadviseerd terzake Europol, Interpol en Scotland Yard in te schakelen.

Volgens het bericht op BBC1 is de actie uitgevoerd in een gezamenlijk optreden van de Britse en Indiase politiediensten. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Scotland Yard is vermeld: 1997 Letter to Rennert Bilingual in New YorkAttending the choral evensong at Westminster AbbeyUltimate challenge ‘Solving the constitutional crisis in the United Kingdom’ 1999 John MacKnight 2000 In Memoriam Prof.Mr. Alis Koekkoek 2002 Visieontwikkeling  2003 Tweede bericht uit de Keizer KarelstadVordering op Vitesse 2004 In koninklijke dienstJohn and Diana, Their Quixotic Quest 2006 Bij jouw vijtigste verjaardag 2008 Siempre Nimega 2009 My secret missionBericht van Sint Nicolaas 2010 Bewijs Teken van leven en The Diana InquestAfspraak met Ángeles Triviño Núñez en Rosalía Romero AndrésDe vooravond van een nieuwe tijd  Veertien jaar na een bijzondere kerst in Friesland 2011 Thom de Graaf vertrekt als Burgemeester van NijmegenVan New York naar Amsterdam 2012 Fusieprocessen en de Stichting Cervantes BeneluxThe Jivin’ Jaks. In dit verband memoreer ik mijn gedicht van 5 december 2009.

Alsmede mijn documenten d.d. 22 oktober vanaf 5 januari 1991: 1996 Asessment 1997 Brief Commissie Knol  – Faxbericht Commissie KnolFunctiewisseling 2002 Werken aan Paars III 2003 A Royal Duty II 2004 Centraal justitieel incassobureau 2005 Wat de toekomst brengen moge 2006 Het woord is thans aan Mohamed Al Fayed 2007 De Derde Kamer en 2011 Op weg naar Kerstmis 2011.  

Hierna zag ik de Toespraak van Koning Felipe in Oviedo en vernam ik vervolgens dat 10 Downing Street in het Verenigd Koninkrijk heeft besloten tot een Plan B nadat John Bercow heeft besloten Boris Johnson ‘speaker’ van The House of Commons geen tweede gelegenheid te geven om zijn plan een tweede keer in stemming te brengen sinds afgelopen zaterdag.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn correspondentie waarin 10 Downing Street is vermeld: 1996  New company1997 Presenting myself at Kensington PalaceCongratulations to Prime Minister Mr Tony Blair of the United KingdomI repeat that I want to be Your PartnerSelffulfilling prophecyMeeting at 10 Downing Street of our Prime MinistersWeekly Report 19 Proposed marriage to Lady Diana Frances SpencerLooking forward to the 21st of June in NoordwijkMeeting of Tony Blair and Bill Clinton at 10 Downing StreetWeekly Report 22 Letter No. 97/88 of The Hoge Raad van Adel d.d. 4 april 1997Gelukwensen aan Minister-President Wim Kok van het Koninkrijk der NederlandenOttenhome in LoosdrechtGreetings to Mr and Mrs R.J. Tristen in Henley-on-ThamesBusiness Plan on behalf of Prime Minister Tony Blair of the United KingdomVoortgangsrapportageLetter to Mr Hans BlankertMy Dear Royal HighnessHuis ten Bosch als ‘fata morgana’‘British crisis’ on behalf of Prime Minister Tony Blair of the United KingdomFaith, Hope and LoveFrom Amsterdam to London and letter to The QueenEvensong in St.Paul’s Cathedral and Westminster AbbeyOn Her Majesty’s ServiceInzake 14 januari 1998Leadership 1998 Regeren is vooruitzienEen droom van rood en geelRequest for a Royal RecommendationUw brief van 12 februari 1998 ter attentie van het Haags Juristen CollegeFinalend of speculationsAnnual Return (1) on behalf of Companies HouseBrief ‘Bezoek van uw Franse ambtgenoot’ aan de Minister van Binnenlandse Zaken van het Koninkrijk der NederlandenFaxbericht ‘Bezoek van uw Franse ambtgenoot’ aan de Minister van Binnenlandse Zaken van het Koninkrijk der NedelandenElizabethan serenadeSamenwerkingsvoorstelSunflower PowerDank aan de redactie van Beau Monde in HoofddorpLast Will on behalf of His Royal Highness The Prince of WalesUitnodiging aan Thierry baron van Zuylen van Nijevelt van De HaarGeneratiekloof 1999 ‘Change of adress’ on behalf of Prime Minister Tony Blair of the United KingdomActualidades II 2000 Retour Nijmegen-Wassenaar IIDía de la Constitución  2001 Bij ‘The fifth anniversary of my first engagement after my divorce’ 2002 Arreglo amistoso 2004 Wijkbezoek 17 februari 2004 Uw kenmerk: P400 ter attentie van Burgemeester Guusje ter Horst van NijmegenRenewed visit on behalf of Earl Charles SpencerHalbertsma en Van der Heyden (1)Halbertsma en Van der Heyden (2)Kernbegrippen 2005 Henry Charles Albert DavidAlles op een rijCorrection on behalf of His Royal Highness The Prince of Wales 2008 Evaluatie gesprek te RoosendaalZestien jaar Van der Heyden-Spencer 2010 Inzake deadline 1 juli 2010Letters to Diana Princess of Wales on behalf of Noreen Andaya in New York.