BEELDEN VAN THE SUNKEN GARDEN

Na verzending van Het Licht op Woerden, het Malaca Instituto, de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, Boris Johnson, Henley-on-Thames en mijn documenten d.d. 24, 25 en 26 oktober vanaf 5 januari 1991 zag ik deze beelden van The sunken garden. Het roept herinneringen bij mij op van mijn bezoek aan Kensington Palace op 18 augustus 1997. Het doet mij deugd dat er mensen zijn die mijn wandeling door Kensington Gardens en Hyde Park op 18 april 1997 hebben nagebootst. In dit verband verneem ik dat de eerstkomende inloopborrel van de Nederlandse Club Costa del Sol niet op 1 november wordt gehouden maar op 8 november. De vooravond dus van mijn 72ste verjaardag. Dat roept weer herinneringen op aan mijn 66ste verjaardag in Aracena op 8 en 9 november 2013 tijdens onze excursie naar Huelva en Río Tinto onder leiding van Ankie Dobbelman met als hoogtepunt ons bezoek aan het klooster La Rábida waar Christoffel Columbus verbleef voordat hij naar Amerika vertrok. Daar heb ik nog mooie videobeelden van. Wellicht een leuke gelegenheid om die op vrijdag 8 november  in Valparaíso te vertonen. Bij leven en welzijn.