VORSTEN BIJ DE KEIZER, JOHN BERCOW IN JINEK EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 2 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van ‘Todos los Santos’, mijn Britse erfgenamen William and Harry en mijn documenten d.d. 1 november vanaf 5 januari 1991 heb ik mijn dagelijkse ‘walk around the block’ gemaakt.  Op honderd meter van mijn huis stond ik op de hoek van de Calle Loma de los Riscos en de Calle Roquedal plotsling oog in oog met een blonde dame in een Nassaublauwe auto met het stuur aan de rechterkant en het raampje open. Enigszins vergelijkbaarmet de Scorpio Granada die ik heb beschreven in Santa Diana. Maar hij leek ook op een Jaguar. Het was een verschijning die ik eerder verwacht in de omgeving van Buckingham Palace dan in de Calle Roquedal en deed mij denken aan een soortgelijke ontmoeting in september 1996 bij een Britse Lady bij het bloemenstalletje van Station Apeldoorn die ik kort daarvoor ook had gezien in het televisieprogramma ‘Behind the PalaceWalls’. Vervolgens zag ik in het bericht ‘Máxima de Holanda y Letizia Ortiz deslumbrantes en Japón en entronización de emperador Naruhito’ onze koninklijke relaties in beeld gebracht.En in ‘ORDER ORDER: John Bercow, voorzitter van het Britse Lagerhuis, is een beroemdheid sinds brexit’ Mr Bercow himself bij Eva Jinek in het programma. In dit fragment is The House in stitches.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 2 november vanaf 5 januari 1991: 1994 Aangetekende brief aan Liesbeth Halbertsma 1995 Uitnodiging 1996 GrondwetswijzigingVoorheen James Hewitt nu Diana van der Heyden-Spencer 1999 Bedrijvenbestand 2004 Geloof, Hoop en Liefde 2005 Nieuwe statistieken november 2005 2006 Verhalen van de Number One 2007 De elfde van de elfde 2008 De Top 100 van november 2008 2009 Conglutinar 2010 Eerste reactie ontvangen van de Minister van Onderwijs, Cultuur en WetenschapOntvangstbevestigingen 2011 Bericht van ASR Vastgoed Vermogensbeheer.