CLIËNTCODE 361106 EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 6 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

10:26 Bezoek gebracht aan Santa Elena voor een ‘analítica’. Vandaag is het een bijzondere datum. Het is nu 23 jaar gelden dat ik een bezoek heb gebracht aan Ambassadeur Jonkheer Eduard Roëll op de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Brussel. In dit verband citeer ik mijn faxbericht dat ik hem op 14 november 1996 heb gestuurd: “TELEFAX Bestemd voor: Jonkheer E. Röell. Datum: 14 november 1996. Afzender: J.L. Van der Heyden. Betreft: Nieuw organisatiemodel. Aantal pagina’s: 6. Geachte Heer Röell, Het contact met Prinses Diana is thans gelegd via het Stadhouderlijk Hof te Leeuwarden. Zij is geïnteresseerd in een ontmoeting. Ik wil haar het volgende organisatiemodel voorleggen. European Cervantes Foundation (tekening in zijn bezit). Mijn vordering zet ik om in aandelen Van der Heyden/Spencer Holding Ltd, te vestigen in Londen. De op pagina 23 genoemde divisies worden omgezet in werkmaatschappijen in BV-constructie. Mevrouw Berends van de Europese Commissie brengt mij in contact met potentiële managers die de werkmaatschappijen kunnen gaan runnen met ondersteuning van de Europese Commissie. Bestaande, goed lopende bedrijven in dezelfde markt kunnen worden geacquireerd. Dit biedt hen uitzicht op continuïteit. Ik ben in gesprek met een leasebedrijf teneinde een klein stukje tussenfinanciering te verrichten. Zodra Prinses Diana ja zegt tegen het plan, zal dat waarschijnlijk niet meer nodig zijn. Gisteren nam ik deel aan het Congres De Nieuwe Economie op de Baak. Hier zijn de eerste netwerkcontacten gelegd. Met vriendelijke groet, J.L. Van der Heyden. Bijlagen: Brief Stadhouderlijk Hof Leeuwarden d.d. 13-11-1996; Programma ‘De Nieuwe Economie’ op de Baak d.d. 13-11-1996; Lijst van deelnemers ‘De Nieuwe Economie’ op de Baak d.d. 13-11-1996.” Vervolgens kreeg ik van Christie’s cliëntcode 361106. ‘36’ komt overeen met Diana’s leeftijd op dat momen en 1106 met de Engelse notatie van 6 november. In dit verband controleer ik mijn correspondentie waarin ‘361106’ is vermeld: 1997 Your reference 361106’ on behalf of Christie’s King Street London United KingdomLeadership 1998 Regeren is vooruitzienAfdeling Bedrijfscontacten ABCUw brief van gisteren‘Letters’ on behalf of Lady Sarah MacCorquodaleDe paarse vlinder en het blauwe lichtUitnodiging aan Thierry baron van Zuylen van Nijevelt van De HaarInzake Anthony Julius‘Duwtje in de rug’ ter attentie van DMD Huis & Comfort in Terneuzen  2000 Beschouwingen 2004 In Koninklijke Dienst ‘Your letter of 24th April’ on behalf of Mr Bill HoldsworthKernbegrippen en 2005 Henry Charles Albert DavidRobbie Williams 2010 Educación, educación y educación.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Mijn documenten d.d. 5 november vanaf 5 januari 1991 mijn documenten d.d. 6 november vanaf 5 januari 1991: 1993 De eerste week van de dagtherapie zit erop 1994 Mijn laatste hakdag 1996 Heintje Davids 1997 Fax message ‘Registered letter 3S RRRU 554838’ Harper Collins Publishers London United Kingdom‘Toekomstperspectief’ ter attentie van uitgeverij Coutinho 1998 Parallelboulevard 1999 Granada 2004 Back to Althorp (1) 2008 Het Instituto Cervantes Benelux in Spanje 2009 Brieven aan de Minister van Justitie en het Bestuur van de Valkhofvereniging‘Declaratie ten behoeve van de Stichting Cervantes Benelux’ ter attentie van Minister Ernst Hirsch Ballin van Justitie van het Koninkrijk der Nederlanden‘Stemverklaring ten behoeve van de jaarvergadering’ aan het Bestuur van de Valkhofvereniging en Valkhofstichting 2010 Felicia makes the difference en 2011 New York.