ROBIN HOOD EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 8 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Bij de term ‘hood’ denk ik aan Robin Hood. Hij is vermeld in Cervanteskring, Message for Lady Sarah MacCorquodale, Verstrekte exemplaren ‘Letters to Diana Princess of Wales’ en The Beauty and The Beast. Met als bijzonder verhaal mijn bericht van 23 januari 2011 aan Jonkheer Maurits van der Goes van Kasteel Maarsbergen: “Subject: KING JOHN, VADER VAN ALLE BRITTEN Beste Maurits, Dank voor jouw test. Toevallig houd ik mij thans bezig met enige dossierstudie. In dit verband wil ik je het onderstaande fragment niet onthouden. King John: The Father of Us All History tells that King John (1166-1216) was the worst king that England ever had. The legendary Robin Hood supposedly fought against King John. King John was forced to sign the Magna Carta, by which he relinquished many of his royal powers. King John was so bad that, ever since, no King of England has been named John. Kings of England are usually named either Edward, George, William or Charles. Never under any circumstances will another king be named John. It comes as a surprise therefore that genealogists tell us that King John is literally the father of us all. Almost the entire population of England is descended from King John, primarily through his illegitimate daughter Joan, the daughter of an unknown French mistress. Joan had six children, who had more children. They were not considered royalty, as Joan was illegitimate, but they proliferated in great numbers. It can easily be seen that, through Joan alone, all of England could become populated. Joan lived from 1188 to 1236. Since 813 years have passed after her birth, if one assumes that the population of her descendants doubled every 30 years, that means that 27 generations have passed since her birth. She would therefore have more than one hundred thirty-three million descendants, which is 2 to the 27th power. This of course proves that all of us are bastards. King John also had five children by his legal wife, and from these children are descended the entire Royal Family of England. Thus, it seems more than likely that every English person alive today is descended from King John. Je treft het aan in Message for Lady Sarah MacCorquodale Yours Sincerely JOHN” Vanmorgen heb ik mijn lichaamstemperatuur gemeten. Hij is 36.5. Geen reden dus om vanavond weg te blijven bij de Nederlandse Club.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Mijn documenten d.d. 7 november vanaf 5 januari 1991 en het licht op Zwolle mijn documenten d.d. 8 november vanaf 5 januari 1991: 1996 Businessplan (1) 1997 Nights of white satin 1999 Última voluntad dirigida al Ministerio de Justicia del Reino de España 2003 Van Antwerpen naar Galashiels 2004 Hoteles Cervantes 2005 Morgen ben ik weer jarig 2008 Dokter Nijsten en mijn ‘Ventures into the United Kingdom’ 2009 Dankbetuiging verzonden aan de Secretaris van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden 2010 Integrale aanpaken 2011 Bezoek aan de Verenigde Naties en Rennert Bilingual.In dit verband had ik vandaag een mooie ‘Oudejaarsavond