MIJN 72STE VERJAARDAG EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 9 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Beelden van The Sunken Garden heb ik tot op heden op verzoek mijn berichtgeving gestaakt. Maar op mijn 72ste verjaardag mag ik u de actuele ontwkkelingen niet onthouden. Mijn verjaardag heb ik gisteren mogen vieren in gezelschap van onze vrienden van de Nederlandse Club Costa del Sol. Zoals te zien is op NCCS Verjaardagsinloop, Een veelbewogen avond en Wilmar en Bas met het lied over John en Diana. NCCS-voorzitter Wilmar Bliek bracht dit lied onder begeleiding van Bas Duynstee voor de tweede keer ten gehore sinds ons bezoek van vorig jaar aan Toledo. Daarvoor ben ik hem ‘sumamente agradecido’. Het lied brengt namelijk voorheen nooit voor mogelijk gehouden verbindingen tot stand zoals we hieronder kunnen zien.

Ik weet niet of u John al kent. Het is een heel speciale vent. Die als ik het goed begreep. Van de Adel alles weet. Eén van hen is heel speciaal. De mooiste van hen allemaal. Jaha Dat is Prinses Diana !

Alexander, Máxima, Felipe en Letizia. John die kent ze stuk voor stuk. Hun misère, hun geluk. Maar één is wel heel speciaal. De liefste van hen allemaal. Ja dat is Prinses Diana!

John die kent ze allemaal. Maar slechts één is heel speciaal. Ja zij is zijn ideaal. O, o, o, o, o

John houdt veel van Beatrix. En Margriet is ook niet niks. Ook bij het Spaanse Koningshuis Is John al jaren kind aan huis. Maar één is wel heel speciaal. De mooiste van hen allemaal. Ja dat is Prinses Diana !

Dulcinea die mooie meid. Don Quichot door haar verleid. Cervantes maakt John President. Zodat iedereen hem kent. Maar slechts één is heel speciaal. De liefste van hen allemaal. Ja dat is Prinses Diana!

Ja dat is DIANA Bis

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Robin Hood en mijn documenten d.d. 8 november vanaf 5 januari 1991 mijn documenten d.d. 9 november vanaf 5 januari 1991: 1996 ‘Cervantes Plan’ on behalf of Mrs. Colin MacMillan St. James’s Palace London Great-Britain‘Thanks’ on behalf of Drs P. Ottenhoff Schellingslag 10 3991 RH Houten 1998 Legal affairs op mijn 51ste verjaardagMijn 51 ste verjaardag in Utrecht en Elton John 1999 Venus verzet de bakens 2002 The Daily Mirror 2004 Elizabeth 2005 A special day 2007 John van der Heyden 60 jaar 2008 Mijn 61ste verjaardag 2009 Eeuwige liefde 2010 Mijn 63ste verjaardag 25 jaar Andalusische inspiratie 2011 Hurray I am 64! 2015 Mijn 68 ste verjaardag met Thomas Triebels in De Engelenburg in Brummen en Party Time 2016 Mijn 69ste verjaardag in Fuengirola: Cochinillo 2018 Vrijdag 9 november 2018 Toledo Mijn 71ste verjaardag.

Now it’s time for a hot dog   Prettig weekend, JOHN