MARKS 43STE VERJAARDAG, SPAANSE PARLEMENTSVERKIEZINGEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 10 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

09:17 Ik heb enkele fragmenten van de debatten gezien. Ik mag hier niet meer stemmen voor het Spaanse parlement omdat ik ook in Nederland stemgerechtigd ben. Mijn voorkeur gaat uit naar Pablo Casado van de PP omdat deze partij over mijn dossier beschikt en hij afkomstig is uit Palencia waaraan ik goed herinneringen heb. 16:37 Hoppe rijmt op Friesland Boppe. En mijn goede herinneringen aan Palencia zijn onder meer te zien op  Congreso de la Asociación Europea en Palencia: Bienvenida en La boda de Daniel y Mary en Palencia onder het motto ‘als er een feestje is ben je er altijd bij’ zoals mij dat bij de Opening van de Baak in Driebergen is medegedeeld. In dit verband vervolg ik mijn berichtgeving van gisteren. Na verzending van Mijn 72ste verjaardag en mijn documenten d.d. 9 november vanaf 5 januari 1991 aan voormalig statutair directeur Liesbeth Halbertsma van het VNO/NCW Management Centrum de Baak, de Secretaris/Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux, Voorzitter Danielle Siems van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, Drs Dirk Tuin van de Vereniging van Leraren in Levende Talen, Blanca Cano González Spaans Levende Talen, Drs Léontine Freeve de Vrijer van de Asociación Europea de Profesores de Español, Voorzitter Wilmar Bliek, Peter Visser, Bas Duynstee, Francis Versteeg, Ankie Dobbelman en Jan en Monica Reeuwijk van de Nederlandse Club Costa del Sol, Piet en Stineke Visser en Ds J. van der Sterre van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol in verbondenheid met de Koninklijke Huizen en Regeringen van Nederland, België, Luxemburg, Spanje en het Verenigd Koninkrijk heb ik een Verjaardagswandeling gemaakt door La Carihuela naar Benalmádena Puerto Marina. Ik heb daar stilgestaan bij de volgende lokaties: Holland Huis, Floristería Luis, Friet van Piet, Op d’n hoek En la esquina, Eurocafé, Supermercado Diferente (de voormalige ‘Holandse Winkel’), Restaurante Luna Azul met de uitsmijters en Hollandse Nieuwe van Arie uit Den Haag en Barend uit IJmuiden, De Klikspaan, The Launch, ‘t Karrewiel, Cristal, Hotel Amaragua, The dark side of the moon en Stamcafé. Gewoontegetrouw ben ik mijn schaduw achterna gegaan en raakte vervolgens in gesprek met vier sympathieke Rotterdammers die ik mijn levensverhaal heb verteld. Onder meer over mijn gesprek met de Heer Steurbaut van de Kanselarij der Nederlandse Ridderorden in Apeldoorn op 29 september 1996. Het betrof een voormalige vrachtwagenchauffeur die mij liet weten waar hij allemaal is geweest met zijn vrachtwagen. Tot in Rusland toe. Tijdens onze rit van Moskou naar Sergiev Posad heb ik daar verschillende Nederlandse vrachtauto’s gezien op de snelweg.

In de Puerta Marina passeerde ik het Britse etablissement Mombasa en heb de wandeling beëindigd in de Schotse golfbar St. Andrews omdat William en Catherine elkaar op de universiteit van die stad hebben leren kennen. In dezelfde omgeving bevinden zich ook nog een Dutch bar, een bar met de naam The Red Lion en tenslotte keek ik ook uit op Times Square. Vanmorgen heb ik deelgenomen aan de Maaltijd van de Heer’ in het Holland Huis onder leiding van Ds Jos van der Sterre uit Deventer. Ik heb er kennisgemaakt met het echtpaar Van Putten uit Oud Vossemeer in Zeeland. De bakermat van de Familie Roosevelt en met hen gesproken over mijn contacten met de Roosevelt Stichting binnen het kader van de uitreiking van de Four Freedoms Award aan Koning Juan Carlos op 11 mei 1996 in Middelburg. Bij de koffie kregen wij een plaatje cake aangeboden. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 10 november vanaf 5 januari 1991: 1993 Inzake het rapport van bevindingen van een ombudsvrouw 1997 Businessplan ter attentie van Arbalète Consultancy B.VBusinessplan ter attentie van Niehe en Lancée csBusinessplan ter attentie van Apricot Systems HeemstedeBrief ‘Businessplan’ aan Corporate Integration Consultants EerselBusinessplan ter attentie van HATS Holyday and Travel Services‘Cervantes Enterprises’ ter attentie van de Heer Johan Hermes te Etten-Leur 1998 Pralinekes 2000 Cervantes USA 2002 Geen kompassen meer 2003 Structurele probleemoplossingEchtheidsverklaring rijbewijs 2005 Gibraltar 2007 Wie neemt mijn huidige taken over? 2008 Werk voor de leden van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland 2009 De brug tussen de Benelux en La Hispanidad 2010 Joop van den Ende, Cor van Zadelhoff en Pieter Winsemius 2011 De puinhopen van Manhattan en het verhaal van de fenix Hasta luego JOHN 18:42 Ik zie wel dat ik een foutje heb gemaakt. Puerta Marina moet zijn Puerto Marina. 17:03 Vandaag heeft mij het verhaal over Simson uit het boek Rechteren wél geboeid. Het brengt mij in gedachten terug naar mijn bezoek aan Moskou in maart 2002. Het Kremlin is vervuld van beelden over deze thematiek. En wat velen in onze samenleving voorheen niet voor mogelijk hebben gehouden is dat Rusland een enorm christelijk denkend land is zoals we kunnen zien op The Moscow Kremlin.