UITSLAG SPAANSE PARLEMENTSVERKIEZINGEN, WIN-WINSTRATEGIE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 11 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Aansluitend aan Mijn 72ste verjaardag en mijn documenten d.d. 9 november vanaf 5 januari 1991 wijd ik dit bericht aan de uitslag van de Spaanse parlementsverkiezingen van gisteren. Radio Televisión Española RTVE geeft hiervan dit overzicht. Ik hecht  aan een goede samenwerking met de Spaanse regering om ons beleid succesvol te laten verlopen vanuit een win-winstrategie met respect voor ieders beleid. In dit verband memoreer ik mijn briefHandelsmerk Instituto Cervantes (1) ter attentie van Knijff & Partners met bijzondere aandacht voor Diplomatieke geste en Herhalingsdepot. Kijken we nu naar de Spaanse verkiezingsuislag dan stellen wij vast dat het ‘Congreso de Diputados’ 350 leden kent. Voor een absolute meerder heid zijn 176 zetels nodig. De grote winnaar is de Partido Popular van Pablo Casado met een zetelwinst van 22: van 66 naar 88 zetels. Zijn partij heeft de grootste aanhang in de regio’s La Coruña, Lugo, Ourense, Cantabria, Palencia, Zamora, Salamanca, Ávila, Segovia. Zeer opmerkelijk omdat onze AEPE daar de laatste jaren het meest actief is geweest. Ik heb zijn voorganger José María Aznar als eerste Spaanse Minister-President in kennis gesteld van mijn rechten op het Instituto Cervantes in de Benelux. De PSOE van Pedro Sánchez is de grootste gebleven. Een zeer klein verlies. Van 123 naar 120 zetels. PSOE is rood. PP is blauw. Dus samen Paars. Daar zullen ze wel even aan moeten wennen in Spanje. Maar het is wel de sterkste combinatie.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 11 november vanaf 5 januari 1991: 1997 Ontwikkelingen ter attentie van Professor J.G. Knol‘Pensioen’ ter attentie van de Heer Paul W. KarisDe blauwe engel 1998 Wij Johannes 1999 Nuevo Lanjarón 2002 Integrity 2003 Afwegingen 2004 Marktontwikkelingen en familiegeschiedenis 2005 Bill Clinton 2006 Van Frigiliana tot Covent Garden 2008 Breda cursusplaats 480 2009 Beknopt schrijven 2010 Vijftien jaar Lucaya 2011 Empire State Building.Ik heb Irina Gúseva verzocht Vladimir in te schakelen om na te trekken waar mijn gestolen geld is terechtgekomen. Op 12 december worden de parlementsverkiezingen gehouden in het Verenigd Koninkrijk.