INTOCHT VAN SINT NICOLAAS IN APELDOORN, HET LICHT OP JEROEN KRABBÉ EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 16 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Morgen doet de goedheiligman als patroon van Amsterdam zijn jaarlijkse intrede in de hoofdstad van het Koninkrijk der Nederlanden. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Jeroen Krabbé is vermeld: El Padrón del Ayuntamiento, Inspirine, Quo vadis, Rolls Royce Silver Seraph, Villa Felderhof, Benelucky, Glaasje water, Purple bikini, Van der Heyden/Spencer, Intrinsieke motivatie, Bart Cossey en Vitesse, Jeroen Krabbé, Beelden en geluiden van Diana’s uitvaart, De laatste dag van de Nijmeegse Vierdaagse 2010 en MCC Nederland, Een samenhangend stelsel van educatieve voorzieningen en Convergentie. Na zijn intocht verblijft hij vermoedelijk in De Schatkamer van Sint Nicolaas aan het Rokin. Hij is natuurlijk van harte welkom in de Cervanteskring 23:06 Ik zag zojuist de voetbalwedstrijd Noord-Ierland – Nederland (0-0). In Noord Ierland is Oranje de baas in huis sinds Koning-Stadhouder Willem III van Oranje. Ik vraag mij af of zij zich dat realiseren. Ze hebben in ieder geval de punten broederlijk gedeeld. 23:10 Er waren in ieder geval wel billboards aangebracht uit Zutphen en Stadskanaal. 23:26 Boris Johnson ligt goed op koers volgens de peilingen. Ja. Dank je de Koekkoek. 23:47 Ik zie nu ook een goede bekende uit de Patio de Naranjas in Marbella: Filip Dewinter in Bilzen. Ook wel aangeduid als Blisia. Daar komt ook een belangrijke familietak vandaan. 23:59 Boris komt niet erg zelfverzekerd over.” Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Het licht op de Baak en mijn documenten d.d. 15 november vanaf 5 januari 1991 mijn documenten d.d. 16 november vanaf 5 januari 1991: 1995 ‘Instituto Cervantes Benelux’ ter attentie van de Heer Dirk Tuin te Boekelo 1996  Faxbericht ‘Dank’ aan Ed Nijpels van het Wereld Natuurfonds –  Brief ‘Dank’ aan Ed Nijpels van het Wereld NatuurfondsCybernetics and Systems 1998 ‘Kasteel Terworm’ ter attentie van de Heer F.J. (Freek) van der Valk te HeerlenFeiten, geen meningen 1999 Sad eyed Lady of The LowlandsBob Dylan 2000 España-Nederland 2002 Femke 2003 Canterbury Tales (1) 2004 De grootste Nederlander 2005 Elka Stegeman 2006 Nederland-Engeland 2007 Factuur 273632 betaald 2008 Sleutel 97 2009 Royal Cervantes Airlines in de maak 2010 Een vleugje humor 2011 Toronto.