NEDERLAND-ESTLAND 5-0, KOSTENOVERZICHT VANAF 1993, MIJN DOCUMENTEN D.D. 20 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991, DE EUROPEAN CERVANTES FOUNDATION IN KENSINGTON PALACE EN HET LICHT OP SIR MICHAEL PEAT

Het Nederlands elftal heeft gisteren in de Johan Cruijff ArenA met 5-0 gewonnen van Estland. 5-0. Dat heb ik ook horen zeggen op 1 augustus 1996 in het St. Peter’s Hospital in Londen. In dit verband constateer ik thans dat er aandacht wordt geschonken aan Ontwikkelingskosten1993, Ontwikkelingskosten 1994 en Ontwikkelingskosten 1995. Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Het Licht op Sussex en mijn documenten d.d. 19 november vanaf 5 januari 1991 mijn documenten d.d. 20 november vanaf 5 januari 1991: 1993 ‘Met oprechte deelneming’ ter attentie van Drs T. Breuker te Groningen 1994 Operatie Delta 1996 Inzake ‘My First State of the Union’ aan Gert Woudsma in Maarn – The 28th of November 1997 ‘Uw kenmerk NM 964/275 (6)’ ter attentie van de Directie Bestuurszaken van het Ministerie van Justitie van het Koninkrijk der Nederlanden 1998 Jumping AmsterdamFrance Royale 1999 Operation Purple 2000 Upside down 2002 Geen horoscoop vandaag 2003 Selffulfilling prophecy 2004 In search for excellence 2006 Karin de Winter 2007 Koffieuurtje 2009 Herman van Rompuy uit België eerste voorzitter van de Europese Raad 2010 De kloofen 2011 Van New York naar Amsterdam.

Ik constateer thans aandacht voor Ontwikkelingskosten1993, Ontwikkelingskosten 1994 en Ontwikkelingskosten 1995. Ik zie dus met belangstelling uit naar het terzake doende accountantsrapport. Indertijd was Sir Michael Peat daarvoor verantwoordelijk ‘at KP’. In dit verband memoreer ik mijn berichten waarin Sir Michael Peat is vermeld: Berichtaan Mr. G. vanAmstel, Sir Michael Peat, Cervantesonline, Bericht uit de Keizer Karelstad, Tweede bericht uit de Keizer Karelstad, Derde bericht uit de Keizer Karelstad, Vierde bericht uit de Keizer Karelstad, The young Tchaikovsky, Nassaublauw, Rood, Paars en Oranje, Italia! Italia!, In koninklijke dienst, The world is my witness, Sir Michael Peat, Hans van den Broek, Bartalk, Sigue Usted su camino, Cervantes Productions, Zuinigheid met vlijt,  Nun komm der Heiden Heiland, Bozo, Aan de vooravond van een nieuwe Nederlandse regering, Geen bezoek aan Apeldoorn en Brummen,  Vragen en Een bijzondere dag vandaag.

Prins William heeft volgens de herhaling van BlauwBloed van vandaag vorige week een bezoek gebracht aan CentrePoint. Opmerkelijk in deze uitzending waren de beelden van een groep duikers tijdens een defilé op Koninginnedag in Soestdijk.

Toevoeging: Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux Koninkrijksrelaties