HARVARD EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 25 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

De kerkdienst in het Holland Huis van gisteren onder leiding van predikant Jos van der Sterre uit Deventer heeft grote indruk op mij gemaakt. In de dienst werden onze beminden herdacht die in het afgelopen jaar zijn overleden. Van elke overledene werd de naam genoemd en vervolgens werd er een kaars ontstoken ter hunner nagedachtenis. Ik had mij bij deze gelegenheid gehuld in mijn sweatshirt uit Harvard University in het Noordamerikaanse Massachusetts. Dat leverde voor mij heel bijzondere associaties op.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht kerkdienst van gisteren mijn documenten waarin Harvard is vermeld: Cervantes Estados Unidos de America del NorteCervantes United States of Northern AmericaCervantes Verenigde Staten van Noord-AmerikaFax message to Mr Alan Beer in FolkestoneSo your ex-friend is already engaged in AmericaNext actions have to be takenDe droom is vrijheidLegal affairsHoteles CervantesPaarse petten –  Nieuwe startReshaping the future Baakkring/Cervanteskring (2) –  Eurotop in GöteborgI have a dreamIk laat John niet voor joker gebruikenArreglo amistoso verzonden aan de Minister-President van SpanjeHotel ByblosMeer mensen mensGeen kompassen meerEen laatste kattenbelletjeReis naar Apeldoorn, Wijk bij Duustede, Buren en DoornenburgNieuw ElanBack to Althorp (1)De mannen van Diana Deel 2De gustibus non est disputandumDe Da VincicodeJohn Kotter7 tot en met 12 februari 2008Valentijnsdag 2008Mr Abraham Moszkowicz en het gelijk van Maarten van RossemU found your place?Harvard University Cambridge MassachusettsPiet Hein Donner Onderkoning of Collega?Sociale zaken, werkgelegenheid en koninklijke ontwikkelingenEen zware verantwoordelijkheidMuziek verbindtNieuwe levensfaseGeduld is een schone zaakValentijn en SneekNieuw Licht op Elton JohnNieuw Licht op Elton JohnLibris literatuurprijs voor A.F.Th. van der HeijdenCanada, de koninlijke weg en Alexander PechtoldOpsomming documenten met betrekking tot Mr Abraham MoszkowiczAlexander Pechtold Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden.

En mijn documenten d.d. 25 november vanaf 5 januari 1991: 1996 ‘Peter Pan’ ter attentie van de Directeur van Content BeheerOntvangstbevestiging aangetekend stuk ASV-SM 363 uit AmstelveenFaxbericht ‘Mijn brief van 16 november 1996’ aan de Heer Ed Nijpels van het Wereldnatuurfonds‘Doing business in a responsiblle way’ on behalf of Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales 1997 ‘Uw brief PC/F6530’ ter attentie van Niehe en Lancée cs te Haarlem‘Your reference 361106’ on behalf of Christie’s King Street London‘Uw gedicht’ ter attentie van Mevrouw Constance Barend‘Afspraken’ ter attentie van de Heer Mischa Mook in Utrecht‘European Cervantes Foundation’ on behalf of the Princess Diana FundAfspraken met Paul Karis 1998 Sleutel nummer 14 1999 Klokken van de keizer 2000 Morado 2002 Churchill tot grootste Brit gekozen 2003 The Real Number One 2004 Streefdatum 1 januari 2005 2005 Op weg naar kerst 2006 Een koninklijk predikaat 2007 Cervantesonline.co.uk 2009 KPN 2010 A taste of honey 2011 Vorstelijk nieuws

Toevoegingen: ZakendinerGoedkeuring en déchargeGedelegeerd commissarisEstructura empresarialObjetivos de la organizaciónProceso primarioPosición de empresas en la relación comercial hispana-neerlandesaLimitación de riesgosEspañol y gestión empresarial en los Países BajosProyectos educativos de Español y gestión de empresasEspañol y gestión empresarial en EspañaPrimary processPosition of companiesSpanish and Management in The NetherlandsEducational projects Spanish and ManagementSpanish and Management in SpainSeminars and workshopsConsultancyDutch-English-Spanish collaboration programmesAsesoramiento empresarial