VAN RUTE TOT RUTTE , HET LICHT OP CYPRUS, KING WILLIAM V EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 3, 4 EN 5 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

13:10 Aansluitend aan Mijn documenten d.d. 29 november vanaf 5 januari 1991, een predikant uit Velp, mijn documenten d.d. 30 november vanaf 5 januari 1991, profetieën en mijn documenten d.d. 1 december vanaf 5 januari 1991 hebben wij gisteren de excursie naar Rute gemaakt. Het is te zien op Van Rute tot Rutte. Hoogtepunt van de excursie was de lunch in het restaurant Juanes. Dat is de naam van de zanger van het lied La camisa negra. Tijdens de maaltijd heb ik herinneringen opgehaald aan het Luttik Oudorp met een echtpaar uit Alkmaar. Ik heb dit bericht Van Rute tot Rutte genoemd omdat Mark Rutte zich naar verluidt op de klimaatconferentie in Madrid bevindt. Ik hoop dat hij van die gelegenheid gebruik maakt om een bezoek te brengen aan onze vestiging in de Calle de Alcalá om een samenwerkingsovereenkomst te sluiten tussen beide partijen in Spanje en de Benelux. Dat mag ik nu toch wel verwachten van onze Minister-President. Reisleidster Francis Versteeg sprak aan het eind van de maaltijd over een AOW-uitkering van ongeveer 800 euro. Hetgeen natuurlijk wel een beetje weinig is voor mijn verantwoordelijkheden op een wereldwijd niveau. Ik zond haar dit bedankje: “2 dec. 2019 20:18 (12 uur geleden) Bedankt voor deze fantastische herhaling. Leuk dat je naar Argentinië en Chili gaat. Mijn voorganger als voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux is Bob van Aalst. Hij is directeur voor Philips  geweest in die landen. Voor mij was hij een tweede vader. Door hem ben ik ook geïnspireerd geraakt om naar Argentinië te gaan. Over die reis heb ik nog niet veel via de media gecommuniceerd. Uitsluitend mijn verslag van  de tangoshow In Café Tortoni. Zeer de moeite waard. Maar het meest heb ik genoten van de boottochten over het Lago Argentino in Patagonië. Vastgelegd op video. Dank voor jouw opmerking over die AOW-uitkering van 800 euro. Dat is inderdaad een beetje weinig ter compensatie van de investeringen die ik vanaf 1991 heb verricht voor de opbouw van de Cervantesorganisatie. Ik wens jou prettige kerstdagen en een goed verblijf in de ‘Cono Sur’ en hoop je in januari weer in goede gezondheid terug te zien. Voor de goede orde nog een aardig idee voor een gezamenlijke Avondexcursie naar het Teatro Cervantes. Voor een mooi concert. Zeker de moeite waard volgens Ds. Jos van der Sterre en zijn echtenote Betty uit Deventer. Hartelijke groet, John” Haar reactie: “Dank voor je aardige mails en suggesties. We hebben een heerlijke dag gehad, wat is Andalusië toch bijzonder! IK wens jou hele fijne dagen en hoop je gezond weer terug te zien in 2020. Het Lago Argentino is gewéldig!! Groetjes Francis”

Transavia heeft deze week speciale aandacht voor Cyprus. In dit verband memoreer ik mijn documenten d.d. 3 december vanaf 5 januari 1991: 1992 Faxbericht ‘Van der Heijden/Unie BLHP ter attentie van Mevrouw Mr W.G. Sillevis Smitt van Advocatenkantoor Nauta Dutilh te Amsterdam 1996  ‘Developments’ on behalf of Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales‘Voortgangsrapportage’ ter attentie van Liesbeth HalbertsmaKerstverhaal (3) 1998 ‘Welkom’ter attentie van Drs Hans Blankert na zijn reis naar Argentinië‘Goodwill’ ter attentie van Liesbeth Halbertsma 1999 Purple Reign 2000 Groeten uit Torremolinos 2002 Real Madrid wint Wereldbeker 2003 Op weg naar Kerst 2004 Investeren 2006 David, Paula and Mary 2007 El Toboso, Asociación de Profesores de Español VDSN Países Bajos en Herman Wijffels 2008 Carlos Roberto Saz Parkinson Bristol Engeland 1969 – New York 4 augustus 2008 2009 ‘Sinterklaascadeau’ ter attentie van Doña Pepita Figueiras te Rotterdam 2010 Luxemburg buitenspel gezet en 2011 Terugblik op de themadag over pensioenen in het hoofdgebouw van De Unie in Culemborg.

17:17 Na vaststelling van het bovenstaande heb ik de ontvangst gevolgd van de deelnemers aan de Madrileense klimaattop door Koning Felipe en Koningin Letizia in het Koninklijk Paleis ofwel Palacio de Oriente. Met een zeer actieve rol voor Jaime Alfonsín. De Benelux werd vertegenwoordigd door Groothertog Henri van Luxemburg. Vervolgens constateerde ik in mijn Plan de Empresa Cervantes Holding Limited bijzondere aandacht voor  Informe Anual, Asuntos Fiscales, Carácter de las actividades, Necesidades, Grupos meta en Aérea laboral. In het Engelstalige Business Plan gaat de aandacht uit naar Market Communication and Public Relations. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 4 december vanaf 5 januari 1991: 1994 De nieuwe vrijheid met ontvangst door Burgemeester Mevrouw de Stigter te Maarn 1996 Bericht van ontvangst van kopie brief d.d. 20 november 1996 aan de Hoofdofficier van Justitie van het Openbaar Ministerie te GroningenSamenwerkingsvoorstel aan Top Start NederlandFantasy or Reality 1997 Althorp 1998 ST-96-DS 2000 Something stupid, like… 2002 ‘Nous maintiendrons’ retour ontvangen 2003 Royal Cervantes Airlines 2004 Onroerend goed 2005 Samen aan de slag 2006 Salon Dulcinea 2007 Alan Beer en Guy Verhofstadt 2008 Nieuw succes in Moskou voor ‘Los Imperiales’ 2009 De vooravond van het ‘Heerlijk Avondje’ van 2009 2010 Van ‘not going’ naar ‘going concern’ en 2011 Jan Steen.

20:35 Aansluitend ging de aandacht uit naar Enrique de Luxemburgo en zag ik het interview met The Next King William the Fifth. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 5 december vanaf 5 januari 1991: 1995 Familieonderzoek 1996 ‘Nieuwe bedrijfsstructuur’ aan Directie Study Travel De Heer J. van Kerkhoff Postbus 1197 6501 BD Nijmegen‘Recht’ aan De Minister van Justitie Hare Excellentie Mevrouw Mr W. Sorgdrager Schedeldoekshaven 10 2511 EX ‘s-Gravenhage‘Scholing Spaanstalige allochtonen’ ter attentie van mijn Nieuw Elancollega Ruud West‘Sinterklaascadeau’ aan VNO/NCW Drs. H. Blankert Prinses Beatrixlaan 5 2595 AK ‘-s-Gravenhage 1998 Sint Nicolaas 1999 Bruxelles ofwel Het huwelijk van Kroonprins Filip van België en Prinses Mathilde:  2000 Sint Nicolaas 2000 2002 Spaanse Collega’s 2003 De laatste lootjes 2004 Prinses Dianastadion 2005 Keizerstad en Luzac College 2006 Geen sinterklaasgedicht deze keer 2007 Manuel Múñoz Ruiz, Jan Willem Tijssen, Kees Bakker en De Vrienden van Vitesse 2009 Bericht van Sint Nicolaas 2010 Baron de Leyen 2011 Sint Nicolaas en het huisje van Jan Steen.