HET LICHT OP MARIO BEEN

Vandaag is er op mijn website bijzondere aandacht voor Mario Been niet naar Feyenoord en Willem-Alexander en Máxima te uitbundig voor België naar aanleiding van de twintigste trouwdag van Filip en Mathilde. Ik heb besloten mij vanaf vandaag iets terughoudender op te stellen jegens de secretaris/penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux, bestuurders van de Vereniging van Leraren in Levende Talen, bestuurders van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, bestuurders van de Nederlandse Club Costa del Sol en bestuurders van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol. Dat geldt ook ten aanzien van de bestuurders van de Asociación Europea de Profesores de Español. 16:38 Mijn aandacht gaat thans uit naar Yes Minister 17:53 Ik eet nu albóndigas. Zes gehaktballen in een lekkere saus. Ik heb ze voor het eerst gegeten op 9 november 1985. In de Parador Gibralfaro. Mijn 38ste verjaardag tijdens het congres van de International Association of Language Centres in het Malaca Instituto onder leiding van Alberto Sampere uit Madrid.