FLITSBERICHT VAN BLAUW BLOED, PRINS FLORIS, DE ZESTIENDE VERJAARDAG VAN PRINSES AMALIA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 7 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

08:41 Ik ontving een heel korte flits van Blauw bloed op mijn bureaublad met de mededeling ‘Nieuwe verjaardagsfoto’s van Prinses Amalia’. Bekijk ze hier. Dank aan Jeroen Snel. De oudste dochter van Willem-Alexander en Máxima viert vandaag Haar zestiende verjaardag. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin onze kroonprinses onder meer is vermeld: Cervantes Telecom (Nederlands)Cervantes Telecom (Español)Catharina-Amalia Beatrix Carmen VictoriaTe vergoeden door Alain MeireBezoek aan de Graafschap van HeydenQuo VadisLaatste brief uit Nederland aan LiesbethReis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en DoornenburgFinishing touchCatharina-AmaliaPaleis SoestdijkVooruitblikkenTerug in De Zevende HemelBill Clinton en CervantesVoorbereiding congres in ValladolidZuid-Afrika –  Naar Soestdijk terugDe waarde van het keizerschapGeen statistiekenGeen kerstkaarten dit jaar 2007 met bijzondere aandacht voor Elisabeth, Gabriël en Emmanuel van BelgiëSchavuit van Oranje Deel 1Schavuit van Oranje Deel 3Schavuit van Oranje Deel 4Aan het strand stil en verlatenWallage en Rosenthal informateursPrinses Máxima 40 jaar en Thomas Triebels 47 jaarVijfde NS-keuzedag 2011-2012 Viering tiende verjaardag van het huwelijk tussen de Prins van Oranje en Máxima Zorreguieta uit Buenos Aires.

In dit verband heb ik in mijn Berichtgeving over Leden van Het Koninklijk Huis van Nederland speciale aandacht geconstateerd voor Prins Floris.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Día de la Constitución vrijdag 6 december 2019, het heerlijk avondje met Rob Jetten en Henny Huisman, Andrew Neil, mijn documenten d.d. 6 december vanaf 5 januari 1991 en Koningin Letizia in het Alhambra van Granada mijn documenten d.d. 7 december vanaf 5 januari 1991: 1994 ‘Telefoontjevan 28 september 1994’ ter attentie van Drs H.W. Lulofs van de Baak 1996  ‘Cervantes Air’ aan President-Directeur Drs P. Bouw van Koninklijke Luchtvaartmaatschappij (KLM) N.V Amsterdamseweg 55 1182 GP Amstelveen‘Octopus’ ter attentie van de Voorzitter van de Rechtbank van Amsterdam‘Sir John Gorst’ on behalf of Prime Minister Mr John Major 10 Downing Street London WCII United Kingdom 1997 Cervantesproject 1998 In Alkmaar begint de Victorie 2000 Día de La Constitución 2002 Mr Baldy 2003 Financiële Zaken IIMensaje de fax ‘Felicidades’ para el Príncipe de Orange y Su Señora Argentina 2004 Catharina Amalia 2005 Accorderen 2007 Bericht uit de Keizer Karelstad d.d. 7 december 2007 inzake Leo van Wijk en John Wright 2008 Bericht uit de Keizer Karelstad d.d. 7 december2008 inzake Ernest Helmich en Ko Kooijman 2009 Met Cervantesonline op reis 2010 Kamikaze en 2011 Gelders debat.