15E VERJAARDAG VAN LUCAS, BAS DUYNSTEE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 9 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Naar aanleiding van een bericht van zanger Sebastian Duynstee van de Nederlandse Club Costa del Sol zond ik dit bericht “Het optreden van jou en Wilmar met het lied over Diana heeft mij niet onberoerd gelaten. Zoals je kunt horen op Wilmar en Bas met het lied over John en Prinses Diana is er met de opname iets mis gegaan. Geheel onbedoeld heb ik per ongeluk op een belangrijk moment de opnameknop even in gedrukt. Hierdoor horen we “ik weet niet of u …. al kent’. Ik hoop daarom dat jullie mij tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst nog een keer de gelegenheid bieden om die opname nog een keer over te doen. Ter informatie wil ik je hierbij ook nog laten weten dat ik als voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux Prinses Diana tijdens haar leven heb beloofd de functie als First President of the European Cervantes Foundation toe te kennen. Na haar overlijden heb ik dat postuum gedaan. Dat is echter nog niet geformaliseerd. Daarover dienen Betrokken Partijen onderling tot overeenstemming te komen. Nogmaals un cordial saludo John 09:29 Correctie: Dit zijn de door mij bij mijn beleidsplan Betrokken Partijen.” Na dit te hebben verzonden ontving ik deze hymne ter nagedachtenis aan Alexander Alexandrov d.d. 19 maart 2019 vanuit het Bolshoi Theater in Moskou.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Mijn documenten d.d. 8 december vanaf 5 januari 1991, het licht op Johannes en Rodrigo Díaz de Vivar mijn documenten d.d. 9 december vanaf 5 januari 1991: 1992 ‘Dossiernummer EA/sw/3011368’ d.d. 9 december 1992 ter attentie van Mr E.R. Arkenbout van Advocatenkantoor Nauta Dutilh te Amsterdam 1994 ‘Brieven 94/02500’ ter attentie van de Politie Gelderland Zuid‘Faxbericht van gisteren 8 december1994’ ter attentie van de Redactie van De Telegraaf 1996 ‘Businessplan’ ter attentie van de Directie van Content Beheer‘Dossier Cervantes’ aan De Minister van Justitie Hare Excellentie Mevrouw Mr. W. Sorgdrager Schedeldoekshaven 2511 EX ‘s-Gravenhage‘Christmas present’ on behalf of The Private Secretary to The Princess of Wales‘Report’ on behalf of Lady D.F. Spencer St. James’s Palace London‘New Company’ on behalf of The Prime Minister of Great Britain Mr John Major 1997 Cervantesfonds 1998 Appeltje voor de dorst 1999 Het gelijk van de astroloog 2000 Día de la Concepción 2002 Bericht van een “Harde werker”Keizer Karel 2003 Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria 2004 Ik ben grootvader van Max Lucas Christiaan 2005 Robbie Williams 2007 Miranda Rijnsburger en Mirjam Bemelmans 2008 Cupido 2009 Cupido 2010 Freemont en excursie naar Rute onder leiding van Ankie Dobbelman en 2011 Heinekenborrel 2011 volgeboekt. 16:36 Boris Johnson heeft inmiddels gekozen voor yellow. I like his Purple tie.