INSTITUTO CERVANTES LTD, KERSTWANDELING, DALIAN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 10 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Vanavond maken we een kerstwandeling met de NCCS in Malaga. Het programma: “Kerstverlichting-wandeling Málaga dinsdag 10 december Dit jaar is er een nieuwe spectaculaire kerstverlichting in Málaga, zeker de moeite waard om met ons mee te wandelen. De foto toont een indruk van de opbouw. We verzamelen om 17:30 uur bij één van de nieuwe hot spots van Malaga “La Fábrica de cerveza”, Calle Trinidad Grund 29, 29001 Málaga. Hier wordt u een welkomstdrankje aangeboden. Na ons welkomstdrankje lopen we via de spectaculair vernieuwde Alameda naar Calle Larios voor de geweldige licht/geluid show. Hierna lopen wij naar het plein tegenover de verlichte kathedraal voor een gezellig drankje bij een taberna. Daarna wandelen we onder de verlichte bogen door naar Plaza de la Constitución om nogmaals de lichtshow vanuit een ander perspectief te zien. Vervolgens verzamelen wij ons na enige tijd op de hoek bij het warenhuis Stradivarius om gezamenlijk naar een Bodega te lopen voor diverse tapas met een drankje.De kosten zijn voor leden € 20,- p/p en voor introducees EUR 25,- p.p. alles inbegrepen. Routebeschrijving naar “La Fábrica de cerveza”: Trein: 5 minuten lopen vanaf het treinstation, eindpunt Málaga Centro, uitgang Alameda. Rechtdoor lopen, dan eerste rechts en daarna eerste links is de Calle Trinidad Grund. Bus: vanaf het eindstation Málaga Centro de brede avenue oversteken en de Calle Thomas Heredia doorlopen tot Calle Trinidad Grund, linksaf slaan en halverwege bevindt zich La Fábrica de cerveza Auto: parkeren is eventueel mogelijk bij El Corte Inglés”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan 15e verjaardag van Lucas, Bas Duynstee en mijn documenten d.d. 9 december vanaf 5 januari 1991 mijn documenten d.d. 10 december vanaf 5 januari 1991: 1996 ‘Deltaplan’ ter attentie van Minister Hans Wijers van Economische Zaken van het Koninkrijk der NederlandenKerstwensen voor Drs T. Breuker te Groningen‘Match moves’ on behalf of The Princess of Wales 1997 Golden Heart Foundation 1998 De Hoofdprijs 2002 Onze Paraplu 2004 Boonstra vrijgesproken 2007 Britse troepen langs De Rode Loper terug naar huis op Christmas Eve 2009 Nederlandse versie Letters to Diana Princess of Wales ter attentie van de Heer Kees de Bakker van Uitgeverij Conserve in Schoorl‘Uw post van 24 november 2009’ ter attentie van de Directie van de Stichting Wereldouders 2010 Afspraak met Ángeles Triviño Núñez en Rosalía Romero Andrés 2011 Wel een beetje dom.

14:19 Nieuws van vandaag in De Telegraaf: “Ajax-speler Tadic sloeg megabod uit China af Door onze Telesportredactie Updated 3 min geleden 4 min geleden in VOETBAL AMSTERDAM – Dusan Tadic (31) kan vanavond met Ajax voor de tweede achtereenvolgende keer de achtste finales van de Champions League halen. Tegen Valencia is in de Johan Cruijff ArenA een gelijkspel voldoende. Dat had voor de Serviër anders kunnen zijn, als hij afgelopen zomer op het megabod uit China in was gegaan. „Geld is niet alles, geluk is niet te koop”, zegt de Servische aanvaller. Niet alleen de Chinezen lagen op de loer, ook uit Engeland kwamen aanbiedingen. Maar die uit China was duizelingwekkend: daar kon Tadic volgens The Guardian zo om en nabij een salaris krijgen van 42 (!) miljoen euro, verdeeld over drie seizoenen. De Ajacied kon naar verluidt naar Dalian Yifang, waar hij als kleine jongen vast geen pyjama van had. Tadic lacht volgens de Britse krant om het bedrag, maar geeft wel aan dat het in de buurt kwam. „Dat was echt iets bizars, ja. Ze kunnen je hoofd gekmaken. Maar je moet naar je hart luisteren. Geld is niet alles; geluk kan je niet kopen. Ik voel mij van binnen al rijk.” Pyjama De nummer 10 van Ajax heeft naar eigen zeggen alles wat hij wil in Amsterdam. „Ik denk dat Ajax mij nodig had en ik Ajax. En dat we elkaar echt gevonden hebben. Ik had veel verwacht, maar niet dit. Ajax had vier jaar lang geen Champions League-voetbal gespeeld. En er was natuurlijk niemand die aan zag komen dat we het tot de halve finales zouden schoppen”, doelend op het Europese succes van Ajax vorig seizoen. Van Dalian Yifang had hij dus waarschijnlijk geen pyjama, van Ajax was hij wél al als kleine jongen fan. Toen de Nederlandse recordkampioen zich bij Southampton meldde voor Tadic, hoefde hij in ieder geval niet lang na te denken. „Ik heb van jongs af aan altijd al van Ajax gehouden. Toen ik wegging bij Southampton waren er heel veel clubs met belangstelling, maar ik zei toen al dat Ajax de enige club was waar ik naartoe wilde. Misschien had Southampton het graag anders gezien, maar ik ben daar heel duidelijk over geweest.”